Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.
Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.
Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.
Nie wiem, żartuję. Ale patrząc na to wszystko nie wykluczone...Poważnie?
Wysłane z mojego GT-I9506 przy użyciu Tapatalka
ale z moich informacji wynika że 155 wszystkie miały drążki a linki to samoróbka którą kiedyś chyba Pablo opisywał co jest potrzebne.
Linki miały V6 po lifcie z podnoszonym wstecznym tak jest u mnie
Tak patrzyłem przedlift V6 i Q4 i 2.5 TD miały dwie linki bez podnoszonego wstecznego. Wszystkie poliftowe V6 i Q4 miały trzy linki i podnoszony wstecznyU mnie V6 i Q4 ma linki.
Nie wiem, żartuję. Ale patrząc na to wszystko nie wykluczone...
Wypraszam sobie tego pazdzierza
155 to już youngtimer
Ja jezdze chwile i sie zapalila. Takie fakty.Coz ja poradze.9 lat jeździłem, marchewa nie świeciła, biegi normalnie wchodziły. Fakt, skok wajchy na boki był spory, ale to było tak od momentu zakupu aż do końca. Czyli trzeba porównać w innej 155 czy tak nie jest normalnie, ja nigdy nie porównywałem, bo nie maiłem okazji. Jeden z wodzików był wymieniony bo wytarł się przegub kulowy na nim.
biały jest zarąbistyandżeju - cerwony najlepsy