Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Tak,dokladnie.juz mam dosc.przyzwyczailam sie do tego jak jest.Moment bo już się pogubiłem Edhel pisałaś o problemach z biegami i kupiłaś coś co okazało się niedobre?
Pytam bo wystawiłaś lewarek w bazarze. Czy to ten, który okazał się niedobry czy jak?
tylko, że to nie są cięgna od 155
nie wiem ale na pewno ten cały lewarek i cięgna nie są od 155
same ciegna wygladaja tak
http://allegro.pl/lewarek-wybierak-zmiany-biegow-alfa-romeo-155-1-8-i5596971414.html
Hmm.... no właśnie też wydawało mi się coś nie tak a jestem zainteresowany kupnem takiego zestawu ale wzbudził moje wątpliwości ;P zmień opis że sprzedaż lewarek niewiadomego pochodzenia![]()
nooo chyba tak musze - napisze sprzedam lewarek nie wiem do czego![]()
Hahahaha to jest przebój bazaru tego rokunapisze sprzedam lewarek nie wiem do czego
nooo chyba tak musze - napisze sprzedam lewarek nie wiem do czego![]()
Hahahaha to jest przebój bazaru tego rokunapisze sprzedam lewarek nie wiem do czego
Hahahaha to jest przebój bazaru tego rokuchyba ten temat podwieszę w bazarze
A progi już przewiercone pod nakładki a la testarossa?![]()
Dbam jedynie o twoje dobre samopoczucie. Wierzę, że dobrze czujesz się jedynie w samochodzie z dobrą wentylacją podwozia, tudzież przewierconymi błotnikami i progami![]()
Nie pamietam zebys gratulowal [emoji12][MENTION=34379]edhel[/MENTION]gratulowałem już, pogratuluję raz jeszcze
picuj strucla i będzie lala
![]()