[155] 155 by edhel

Jakieś cycki byście wstawili a nie te paździury :P

Moment bo już się pogubiłem Edhel pisałaś o problemach z biegami i kupiłaś coś co okazało się niedobre?
Pytam bo wystawiłaś lewarek w bazarze. Czy to ten, który okazał się niedobry czy jak?

Moment bo już się pogubiłem Edhel pisałaś o problemach z biegami i kupiłaś coś co okazało się niedobre?
Pytam bo wystawiłaś lewarek w bazarze. Czy to ten, który okazał się niedobry czy jak?
Tak,dokladnie.juz mam dosc.przyzwyczailam sie do tego jak jest.

Wysłane z mojego LG-E460 przy użyciu Tapatalka

Hmm.... no właśnie też wydawało mi się coś nie tak a jestem zainteresowany kupnem takiego zestawu ale wzbudził moje wątpliwości ;P zmień opis że sprzedaż lewarek niewiadomego pochodzenia :)

A progi już przewiercone pod nakładki a la testarossa? ;)

Dbam jedynie o twoje dobre samopoczucie. Wierzę, że dobrze czujesz się jedynie w samochodzie z dobrą wentylacją podwozia, tudzież przewierconymi błotnikami i progami :P

Dbam jedynie o twoje dobre samopoczucie. Wierzę, że dobrze czujesz się jedynie w samochodzie z dobrą wentylacją podwozia, tudzież przewierconymi błotnikami i progami :P

To bardzo miłe ze o mnie dbasz :P ale tym razem zarzuce pomysł przewiercania, mam osobną wentylację :lol:

[MENTION=34379]edhel[/MENTION] :) gratulowałem już, pogratuluję raz jeszcze ;) picuj strucla i będzie lala :)

[MENTION=34379]edhel[/MENTION] :) gratulowałem już, pogratuluję raz jeszcze ;) picuj strucla i będzie lala :)
Nie pamietam zebys gratulowal [emoji12]
Hehe nie no zartuje ;) damy rade!
W tej na pewno bedzie sie wygodnie spac po jakims grillu [emoji23]

Wysłane z mojego LG-E460 przy użyciu Tapatalka

Amortyzatory
Powrót