edhel
Moderator
nieee tu cos bylo wyłamane, ale nie powiem co bo nie widziałam. Wiem tylko ze kuzyn przełożył coś z dołu na góre i sie troszeczke poprawiło, ale i tak jest ujowo.on chyba nie umie mi tlumaczyc 
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.
Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.
Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.
tylko kup odpowiedni![]()
to by ciężko chodziło to przegubiki są do robotya zatarte/uszkodzone łożyska igiełkowe na maglownicy duże opory w poruszaniu/wpinaniu biegu.
z tym to do stodoły zboze młucićKliknij obrazek, aby uzyskać większą wersję Nazwa: 5113843177.jpg Wyświetleń: 0 Rozmiar: 55.6 KB ID: 192196
a ja tam nie wiem czy ten drążek lata jak w starej k.... czy ma opory jak bez poślizgu![]()
Nie w poliftowej V6 tam już to poprawiono i zastosowano w innych modelachwsteczny w 155 to ogólnie lipa z wrzucaniem, z wyrzucaniem czasami też.
niech ci podłączą pod kompa błąd sie pewnie zapamietał w ECUteraz mi sie marchewa zapala i gaśnie w dodatku
Wujkowy Killer fiksujeWujek już się natestował i chyba nawet zepsuł
Wujek wypisal sie z forumWujek już się natestował i chyba nawet zepsuł[emoji14]
wsteczny w 155 to ogólnie lipa z wrzucaniem, z wyrzucaniem czasami też.
Poważnie?Wujek wypisal sie z forum
Wysłane z mojego GT-I9060 przy użyciu Tapatalka