Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.
Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.
Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.
bynajmniej
A dojedziesz? :haha: Polerować to będziemy jak reperaturki z tyłu wspawaszDobra Khot uspokój sięjest jak jest - trzeba iść do przodu!
wypolerujesz mi na spocie i będzie git hahahaha
Oczywiście żartuje, gratuluję zakupu i dołączenia do grona posiadaczy prawdziwej Alfy romeo
Wysłane z mojego SM-G350 przy użyciu Tapatalka
A dojedziesz? :haha: Polerować to będziemy jak reperaturki z tyłu wspawasz, na razie to się woskiem pomizia i będzie dobrze.
![]()
Od klubowicza w stosunku do klubowicza można by oczekiwać trochę więcej szczerości niż od byle mirka handlarza wciskającego kit. Na tym chyba ma polegać idea klubu, a nie na "jak się uda kogoś o_________, to mój zysk". No ale jak ma się mentalność typowego cebulaka, to czego się spodziewać.Ze tak zapytam,ktoś przystawił pistolet do glowy podczas zakupu i kazał umowę podpisać?Czy może meilowo załatwiona tranzakcja a auto wysłane kurierem?
Otototototototototo :top:misiu, Khotu chodziło raczej o pewne sprzeczności, gdzie poglądy na pewne sprawy wygłaszane publicznie kłóciły się z postępowaniem.
Tekst typowego mirka handlarzyny: "a mógł se klient sam obejrzeć, sam se jest winny że kupił, nawet latarke bym pożyczył". Cebulactwo i tyle, od klubowicza można by więcej oczekiwać niż takiego podejścia.Czy miałem ją siłą zmuszać, skoro uczciwie opowiedziałem? Widocznie sama nie czuła takiej potrzeby. Latarkę bym nawet udostępnił, gdyby była taka wola.
Licz się ze słowamiKolor jest bardzo ok, tragedia by była jakby auto było srebrne,
Damy radę.Licz się ze słowami![]()
Ale ja często bywam w dawnych Prusach Południowych więc pilnuj się nawet na swoim podwórkukasztelan, rzadko bywam w stolicy, tam na tym wschodzie gdzie wieje i jest zimno ale jak coś to trąb
Ale ja często bywam w dawnych Prusach Południowych więc pilnuj się nawet na swoim podwórku![]()