HyenaHF
Nowy
Tak jako ciekawostka,bo nasza krajowa 155i kolejna mam nadzieję inspiracja i motywacja do dłubania przy Alfie
inspiracja? brzydka jest jak wieprz.
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Tak jako ciekawostka,bo nasza krajowa 155i kolejna mam nadzieję inspiracja i motywacja do dłubania przy Alfie
Przód też czy tylko tył? Bo jak tylko tył to jeszcze masz felgi z przodu na 4x98 a z tyłu na 5x98 ^^Kolejny etap prac "teoretycznych" zakończony, zawias z GTV pasuje P&P i jest lżejszy od ori belki więc klamka zapadła. Jedyna wada to ewentualne koszta naprawy ale to chyba pomijalna kwestia w funcarze, ważne że będzie regulacja kątów pochylenia i zbieżności![]()
Poza tym jeśli ktoś jest zainteresowany to mam trochę pierdół do sprzedania z 2.0 bo rozbieram jeden z silników na części
Ty masz tendencję do rozbierania czegos, do ubierania masz oporytakiego rodzynka w życiu bym nie rozebrał
Zwariowałeś?!
Ty masz tendencję do rozbierania czegos, do ubierania masz opory
No i oczywiście podziękowania dla Darka i Łukasza, którzy mi, jak zwykle niezdecydowanemu, przetłumaczyli po męsku dlaczego mam ją kupić bo inaczej dostanę wp...dol
NIIIIIIIIIIEEEEEEEEEEEE Tylko jej nie odchudzaj jedną żeś już odchudził!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!