Parę nowych fotek

z okazji tego że wreszcie porządnie umyłem i wypolerowałem tu i ówdzie..

od razu humor lepszy takim ładnym jeździć..
Co do reszty spraw.. załamać się można.. ciężkie czasy dla Polskich tunerów ;/ Hamulce stoją, a gość od silnika który już miałem mieć przestał się odzywać..
Aktualnie szacuję z chęci przyspieszenia spraw jak się ma montaż 2.0 20vt cenowo do przeróbki 1.6 na 2.0 i uturbiania..
Tak na szybko wychodzi na tyle samo.. bo już parę osób mi mówiło wrzucaj 20vt będzie szybciej i taniej.. a tymczasem nie bardzo.. popytałem Balc3r'a i wychodzi że sam dawca to jakieś 5000zł anglik.. nie licząc kosztów rozbiórki tego co trzeba będzie poprawić w silniku dawcy.. elementy do montażu czyli sanki, zawieszenie silnika.. sama robocizna..
Z drugiej strony podobna kwota koło 5000zł wyjdzie mi na zmontowaniu zakutego już 2.0 TS do którego mocowań już nie będę potrzebował innych itd itd..
Ahh dużo myślenia, ciężka sprawa, dużo kasy a chciałoby się to już mieć zrobione xD żeby latało i syczało..
@Woda83
No no.. ładną perełkę mi wypatrzyłeś

szlag by to że jest po świętach.. tylko ciekaw jestem jak to się w nadkolu mieści.. niby ET35.. ale ta felga nie jest jak typowa felga ;D
@Artur75
Filmik znany, dzięki

ale prawda taka że to na filmie z Twinsparka to ma tylko blok i głowice.. reszta to nowe, "kosmiczne" elementy.. ;D