Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Amortyzatory były jak nowe- bo na aucie przejechały 100 tysięcy, potem wlazło tam B12, którego ja nie chciałem i wróciłem do serii z bagażnika przy 172 tysiąch, a przy jakichś 200 wymieniłem je na B6. Zapewne jeżdżą do dziś w jakiejś Alfie robionej u Pabla. Potem jeszcze były ze 3 setupy zawieszenia już na wahaczach bez Poliuretanu- tak wiec te zmiany też na duży minus były do trwałości zawiasu.kylo1986, a jak było ze sprawdzeniem sprawności amortyzatorów? wiedziałeś, że są ok czy może zmieniłeś razem z wahaczami? niby szczegół, ale amor dobija wahacze...
W Rybniku w auto misala. Jeżeli dobrze kojarzę na allegro da się równiez u nich części zamówić.Spytałem poważnie. U mnie też sprawa dotyczy górnych wahaczy, dlatego chyba zaryzykuję i zamienię tuleje na miękkie z PU, wiedzmaak gdzie kupowales tuleje?
To nie łuki rozwaliły górne wahacze, ja cały czas za szybko jeżdżę i się mają dobrze, jak pokonujesz studzienki i spowalniacze, bo jak patrzę na warszawiaków to atakowanie takich przeszkód może dobić zawias.Jestem wielkim fanem szybkiego pokonywania zakrętów, może właśnie to dobiło moje wahacze po 30 tysiącach. Tylko tak na prawdę jeśli priorytetem byłby dla mnie komfort zawieszenia to Alfa 156 nawet na fabrycznych częściach jest za twarda. Bardziej zniechęcają mnie stuki zgrzyty i inne dźwięki które mogą być irytujące, ale ta kwestia również powiela się na forach internetowych i nie widziałem jeszcze żeby ktoś miał skuteczny sposób na tą przypadłość. Przemyślę jeszcze sprawę, porozmawiam z paroma osobami i jeśli się zdecyduję, za jakiś czas opiszę skutki mojej decyzji w tym temacie. Tak czy inaczej dzięki za radę![]()
To zawsze da się dotoczyć coś z ALU bedzie long lifeinteresuje mnie jedynie trwałość.