HyenaHF
Nowy
Płyn dolany i wycieka, czas na serwis ;(
tylko nie leć znowu do telewizji czy tam do gazety, że ci się auto zepsuło.
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Płyn dolany i wycieka, czas na serwis ;(
tylko nie leć znowu do telewizji czy tam do gazety, że ci się auto zepsuło.
Jak to po co? Po to żeby dogryźć drugiemu, może nawet jakąś zadymę uda się wywołać, i już dnia nie będzie trzeba zaliczyć do straconegoPo co ta złośliwość co?
Jak to po co? Po to żeby dogryźć drugiemu, może nawet jakąś zadymę uda się wywołać, i już dnia nie będzie trzeba zaliczyć do straconego![]()
kolezko poczytaj sobie temat moze w calosci
Dedra to bardzo fajna furka i super wygodna. Hyena, napisz nam kilka słów o Dedrze.
I tak oto cudownym sposobem temat uciekł z wątku o MiTo i wkroczył na temat o Dedrze, nie ma to jak szybkie ucieknięcie od niewygodnego tematu....
Hyena i jakbyś czytał temat to byś wiedział, że nie chodzi tylko o usterki a o nieporadność serwisu w celu ich usunięcia, ale myśl sobie nadal swoje.
no to jaka jest recepta wedlug szanownego prof.dr hab Heny??
tomek921 dziękuję Ci za skopanie tematu. Dzięki tobie dużo się dowiedziałem o interesującym mnie samochodzie. Pewnie nie zauważyłeś, że pytałem właściciela a nie bajaża z Chin.