• Możecie ponownie zamawiać nasze ramki pod tablice rejestracyjne.

Więcej szczegółów w tym wątku

MiTo 1.4 MultiAir - Lutraki

Bella przygotowana do drogi, bak pełen itp. czas ruszać na zlot, do zobaczenia na drodze i na miejscu.

A gdzie ona stała zaparkowana na ośrodku?? Nie zauważyłem bo pewnie jakaś niespodzianka by była:)

Przebrnąłem przez cały wątek i jestem w szoku. Tyle przebojów z nowym autkiem to naprawdę pech. Gratuluję jednak wytrwałości, cieszę się, że Bella teraz śmiga bezproblemowo.
Ja od zakupu w 2009 roku praktycznie bezawaryjnie zrobiłem 45 tys, jak miałbym tak odwiedzać serwis to by mnie jasna cholera trafiła.

Pozdrawiam
Piotrek

kolezanka w Autostradzie ?

napisano, ze auto bezawaryjne :)

Takie pismo motoryzacyjne.

Wysłane za pomocą myśli z i9100

No wiem, że jest taka gazeta, miałam dwa pierwsze numery, ale że niby co tam jest o moim Mito? To jakaś pomyłka....
Do kiosku będę musiała się wybrać.

jutro Tobie napisze, ktore dokladnie ... jak juz w kiosku nie bedzie to fote cykne :)

Ostatnio byłem w ASO i miałem ten numer w rece. Jestes Ty i Twoja alfa opisana, że kupiłas ją za namową taty, że sie w niej zakochałas itd.
Tylko nie mów, że umiescili tam Ciebie bez Twojej zgody, bo to pismo zalatuje amatorszczyzną, wystarczy popatrzeć na literówki nawet w nagłówkach. Dziw bierze, że Zientarski tam jest rednaczem.

jutro Tobie napisze, ktore dokladnie ... jak juz w kiosku nie bedzie to fote cykne :)

Może uda mi się kupić, a jak nie to będę wdzięczna za fotkę lub skan.

Ostatnio byłem w ASO i miałem ten numer w rece. Jestes Ty i Twoja alfa opisana, że kupiłas ją za namową taty, że sie w niej zakochałas itd.
Tylko nie mów, że umiescili tam Ciebie bez Twojej zgody, bo to pismo zalatuje amatorszczyzną, wystarczy popatrzeć na literówki nawet w nagłówkach. Dziw bierze, że Zientarski tam jest rednaczem.

No ładnie....powiem tak, w lutym kiedy sprawa nabrała rozmachu i napisałam do TVN Turbo poinformowałam również m.in. tą gazetę o swoim problemie z Alfą. Niestety do dnia dzisiejszego nikt do mnie nie odpisał aż tu nagle dzisiaj czytam na forum ,że o mnie jest w Autostradzie - czad....
Wszystko prawda, że auto mam dzięki tacie.
Mam nadzieję, że to co do nich pisałam jest w 100% mojego autorstwa, bo jak nie to szlag mnie trafi; mam też nadzieję, że jako autora tekstu umieszczono moje nazwisko.

Redakcja powinna poinformować mnie o fakcie zamieszczania mojej relacji, tym bardziej, że od lutego do dzisiaj wiele zmieniło się - chociażby to, że sprawa w sądzie nie doszła do skutku i auto jest sprawne o czym wiedzą osoby, które widziały mnie na zlocie.

Amortyzatory
Powrót