Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.
Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.
Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.
Wystarczyłoby w kryteriach zaznaczyć jakieś 30zł więcej i masz do wyboru Goodyeary, Dunlopy.Możecie polecić / odradzić któreś z tych opon?
http://www.oponeo.pl/wybierz-opony#&...TS+uZEiz6PXw==
Czy może lepiej wybrać coś o szerokości 225, tylko czy nie będą za wąskie do standardowych felg TI.
Co prawda mam 18" na których mam szerokość opony 235 i był okres gdzie miałem węższe opony 225 na tych samych felgach,co było powodem "ząbkowania" na brzegach,wyłożysz troszkę pieniążków i lepiej żeby opony były dedykowane do felgi i auta.
Jutro jade do magika który zobaczy co się da zrobić z geometrią w 159,mimo że wszystko jest ok(aso),zbiera opony mocniej od wewnątrz(przód).
Z tego co powiedział przez telefon,czym większe koło od tego co założył producent,konieczna jest korekta,chodzi o kąt koła /--\.
Ja dziś założyłem właśnie takie buty na felgi od Ti. Z tabeli zamienników rozmiarów ten rozmiar bardziej odpowiada fabrycznym oponom wersji nie Ti, niż rozmiar przeznaczony dla Ti 235/40/19No tak tylko że u mnie sytuacja przedstawia się tak czy kupić 235/35/19 za około 3000zł czy dedykowane pod te felgi TI 235/40/19 za około 5000zł.
Dodatkowo na zimę będzie mnie czekał zakup zimówek, więc 10 tysięcy za opony trochę mi się to nie uśmiecha![]()
Czy ktoś może z was aplikował na felgi 19 oponki 235/35/19 ?