Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.
Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.
Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.
O
Wczoraj miałem szlifowane pastylki
Nie wiem, ja się tym nie interesowałem, wiem że Guru szlifował więc i ja szlifowałemW końcu działają na to tylko siły ściskające więc co najwyżej luzy się szybko rozjadą jeśli zdjąłem warstwę utwardzoną ale to się okaże. Akurat mam farta bo miałem dostęp do maszynki o dokładności chyba 0,005mm
A rozjazd wynika z niedokładności szczelinomierza bo inaczej zrobił bym sobie idealnie
BTW, u siebie mam chyba teraz ze 2 szlifowane, zrobiły chyba z 6kkm i nadal klepie tylko ten zawór który był od początku źle bo pastylki odpowiedniej nie było więc jest OK. Poza tym zawsze walą ściemę żebyś nie szlifował tylko kupił w ASO nowe i dał im zarobić 25zł za kilka gramów żelastwa![]()