MiTo 1.4 MultiAir - Lutraki

Jak będziesz miała jej dość,to chętnie ją przygarnę.w zamian zaoferuję dobrego grilla!!ha,ha!

Ciekawe za ile byś go wziął ;) Jeśli będę sprzedawać to za 2-3 lata.

Lutraki, pytam z ciekawości, jaki jest przebieg Twojego Miciaka?

13tyś.

Czym sie przejmujesz kobieto? :)........ Dlatego mysle, ze nie ma sie co martwic chorobami wieku dzieciecego, oby tylko takie drobiazgi byly, a nie powazna usterka :)

Jakoś inny właściciele nie piszą o swoich usterkach stąd myśl, że może jakaś felerna Bella mi się trafiła. A choroby wieku dziecięcego w przypadku autko kiedy mijają? hahaha ;)
do zobaczenia na szosie w Bydzi, wybieram się niedługo ;)

ale po co tak od razu dramatyzować;p

pozdrawiam i więcej optymizmu

Nie dramatyzuje, póki co nie ma potrzeby i oby jej nie było. Pozdrawiam i miłego dnia życzę :):)

Właśnie,przecież na gwarancji jest,niech sie spocony chłop z czarnymi tipsami tym zajmie:)

Po świętach zajadę, póki można wymienić za free to zrobię to, chyba, że to jakaś inna przyczyna ....

MITO to Grande Punto, granda w biały dzień tak sądzić i JUŻ.

Lutarki, cytat z dramatyzowaniem nie był do Ciebie :D

też bym się martwiła gdyby nagle w mojej zaczeła świecić się kontrolka od oleju:)

Niech sie Miciak spisuje i dociera dalej na polskich drogach.

pozdrawiam

Wydaje mi się, że Twój Miciak wali fochy na to, co z nim robisz... Przemyśl te paski srebrne czy co to jest, bo wydaje mi się, że nie jest mu z tym dobrze... Zdecydowanie.

Odpalam auto po nocy w garażu, jadę do przodu 2metry zapala się kontrola oleju i EOBD auto gaśnie, aby ruszyć trzeba na nowo przekręcić kluczyk. Co to może do diabła być? Poziom oleju jest właściwy.

Zaczyna mnie przerażać Twój temat i problemy z tym, jakby nie patrzeć, prawie nowym autem.

I to jest fantastyczne w starych samochodach. Jak się coś popsuje, to wystarczy krótka, prosta diagnoza, żeby znaleźć przyczynę i usterkę. :P W tym przypadku może być wszystko od uszkodzonego czujnika, poprzez uszkodzone jego połączenie do jakiejś nic nieznaczącej sprawy. ;) Generalnie zawsze jak ktoś oczekuje ode mnie diagnozy bez oględzin to mówię, że ciężko to zrobić. :P

Sama sobie nie stwarzam problemów. Taki trafił mi się model, niestety. :(

Sliczny masz ten wisniowy srodek. Bardzo gustownie wygląda, o wiele fajniej niż jakaś oczojebna (sorry ;)) odpustowa czerwona skóra na fotelach, która nie ma żadnej ciągłości w innych elementach we wnętrzu. Pasuje CI ;)

Jaka diagnoza? :>

Daj spokój. Miałam jutro odebrać auto,ale na myjni zgasł, zapaliły się kontroli, po chwili auto odpalone, ale chodziło na 1 cylindrze, może to cewka. I czekam do środy.

BARNIO-dziękuję, mi rownież podoba się to połączenie.

Amortyzatory
Powrót