ANN
Nowy
e, to dopiero początek
ale po co tak od razu dramatyzować;p
pozdrawiam i więcej optymizmu
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
e, to dopiero początek
MiTo jest piękna, a drzwi bez ramek- cudo! Dla mnie to auto ma tylko jedną skazę, tylne swiatełka na dole, identyczne jak w grade punto!
Jak będziesz miała jej dość,to chętnie ją przygarnę.w zamian zaoferuję dobrego grilla!!ha,ha!
Lutraki, pytam z ciekawości, jaki jest przebieg Twojego Miciaka?
Czym sie przejmujesz kobieto?........ Dlatego mysle, ze nie ma sie co martwic chorobami wieku dzieciecego, oby tylko takie drobiazgi byly, a nie powazna usterka
![]()
Właśnie,przecież na gwarancji jest,niech sie spocony chłop z czarnymi tipsami tym zajmie![]()
też bym się martwiła gdyby nagle w mojej zaczeła świecić się kontrolka od oleju
Wydaje mi się, że Twój Miciak wali fochy na to, co z nim robisz... Przemyśl te paski srebrne czy co to jest, bo wydaje mi się, że nie jest mu z tym dobrze... Zdecydowanie.
zapraszam, zapraszam, zrobimy spota![]()
Sama sobie nie stwarzam problemów. Taki trafił mi się model, niestety.![]()
Jaka diagnoza? :>
Daj spokój. Miałam jutro odebrać auto,ale na myjni zgasł, zapaliły się kontroli, po chwili auto odpalone, ale chodziło na 1 cylindrze, może to cewka. I czekam do środy.