Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
a co sądzicie o Mobil 1 0w40??mam go w swojej 146 i zastanawiam się nad zmianą oleju na coś innego.. powiedzcie opinie
Niby dlaczego?Pójdzie nawet na LUX10.Siuśki. Moja bella na tym nie chciała iść.![]()
Tak był nawet taki temat na forum i jak znam zycie będą polecać olej shella wiadomo że kondycia po takim badaniu będzie kiepskaPanowie, ja trochę z innej beczki. Jakiś czas temu słyszałem, że na stacjach Shella można sprawdzić kondycję oleju. Ktos to przerabiał?
A ja od wielu lat jeżdżę na Quaker State. W dużym fiacie miałem, w Tico żony, w Monedo moim i jej a teraz i Alficzka jeździ. A dobieranie oleju według ceny to raczej żart niż świadomy wybór :/
czyli generalnie ten mój mobil 1 to jakaś lipa? co byście koledzy i koleżanki w takim wypadku polecali do mojej belli 146 1.4 16v 98r???
Powstrzymam się od komentarzaSiuśki. Moja bella na tym nie chciała iść.
Mobil nie jest tragiczny, ale lepsze Valvo, Liqui Moly, Motul itp.czyli generalnie ten mój mobil 1 to jakaś lipa? co byście koledzy i koleżanki w takim wypadku polecali do mojej belli 146 1.4 16v 98r???
To kamień z serca, bo się martwiłemPrzeżyję.![]()