R
remi200833
Guest
prosze o pomoc chce wymienic olej silnikowy wraz z filtrem i niewiem jaki wlam poprzedni wlasciciel pomuszcie wiem tylko tyle ze pisze na naklejce pod maska 10w40.. moja alfa to 146 1,6 boxer v8
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Mam na oku MaxLife 10W40 VALVOLINE oraz Texaco Havoline Extra 10W40.
I o to chodzi... wcześniej używałem Mobila super s i o czasach kiedy używałem tych siuśków chciałbym jak najszybciej zapomnieć.Jakiś czas temu, ktoś na forum wrzucił link do artykułu z zachodniej gazety motoryzacyjnej gdzie testowano dosyć profesjonalnie oleje silnikowe - mianowicie w laboratorium zbudowano stanowisko na którym zbadano w przy którym oleju szybciej zerwie się film olejowy i pamiętam, że podany przez Ciebie Valvoline był jednym z lepszych jeśli chodzi o właściwości smarne
I o to chodzi... wcześniej używałem Mobila super s i o czasach kiedy używałem tych siuśków chciałbym jak najszybciej zapomnieć.![]()
AGIP SINT 2000 Moim zdaniem jeden z najlepszych.druga sprawa tego nikt nie podrabia.
A jeździ ktoś tutaj na tym oleju??Na pewno dobrym olejem jest Liqui Moly 10W40 z dodatkiem MoS2
Na pewno dobrym olejem jest Liqui Moly 10W40 z dodatkiem MoS2.