A
Alfa166Nero
Guest
Jakoś szaro
Ale fajne połączenie skóry z zamszem, moja koleżanka ma w swoim Pasku też taką tyle że w czarnych odcieniach. Generalnie wolałbym mieć w 166 takie połączenie niż całość w skórze 
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.
Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.
Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.
Scorpion specjalnie dla ciebie na filmiku wybrałem spalanie, nie widzisz ?16.5 z moją nogą.
Podoba mi się, że w tym Pasku ciągle jeszcze było stosowane ułożenie silnika wzdłużnie - ułatwia to zastosowanie napędu 4x4 no i jakoś lepiej wygląda wg mnie. Szkoda tylko, że silnik wygląda "plastikowo", no ale trudno od VW wymagać aby się przejmował jak silnik wygląda optycznie - takimi szaleńcami są tylko makaroniarze
P.S. Czemu Ci się świeci "silniczek' i "!" ??
No i tak jak tuti powiedział "będą wydatki" bo jak by nie było te paski są awaryjne i części drogie
Nowy detal, silnik nadal działahaha

Chyba Ci nie wyszło... Sorry, jak dla mnie to takie owale pasują do Insigni albo innego auta o delikatnych rysach, a nie kanciatego Passka. Nie wiem czy większą wiochą jest to od świateł ala GTA, ale jak dla mnie to porażka te końcówki u Ciebie...Miało być smacznie i delikatnie