No ale box jest pod silnik/model rocznik więc pytać prudcetna boxa...Inny osprzęt niz na początku ponoc
Wysłane z mojego SM-N950F przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego HMA-L29 przy użyciu Tapatalka
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.
Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.
Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.
No ale box jest pod silnik/model rocznik więc pytać prudcetna boxa...Inny osprzęt niz na początku ponoc
Wysłane z mojego SM-N950F przy użyciu Tapatalka
... Na stronie racechip podajesz tylko markę, model, silnik. Jakby rocznik mieli w poważaniu.![]()
Bo mam puche cold intake z bmcczemu sie pozbywasz?
Ja jedyne co to zmieniłem dla dźwięku. Nie hamowalem na serii. Miałem do softa już filtr założony.tak głupio zapytam, czy sam filtr (pewnie trochę "luźniejszy") faktycznie coś zmienia na stockowym aucie, czy to dodakowe max 1% mocy ale jak podstroisz ECU u tunera? czy nie jest tak że efekt jest mniejszy niż np przy spadku temperatury na zewnątrz o 5st C gdy auto będzie ciut mocniejsze?
BMCTo jest wkładka K&N ?
no ale sam wkład w ori puszce zmienia czy też niewiele?Ja jedyne co to zmieniłem dla dźwięku
Zmienia, masz lepszy przepływ, ten filtr jest o połowę cieszy od ori.no ale sam wkład w ori puszce zmienia czy też niewiele?
- - - Updated - - -
no ale to już stożek, rozumiem że polecasz?
Słychać jak auto "oddycha" [emoji6] tak, czyszczenie jak k&n.Dźwięk jak się zmienił? Czyści się go identycznie jak filtry K&N?