Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Też tak raz miałem, gdy z lenistwa wymieniłem płyn tylko w zbiorniczku. Nowy nie chciał się wymieszać ze starym glutem.Nooo...tyle, że filipczasz właśnie wymienił płyn i potem zaczęło się gumowanie.
Mi wymienial mechanik więc dam sobie rękę uciąć że nie płukał układu bo po co.Wyciagnal płyn że zbiorniczka i pewnie tyle.Ehh jak sobie człowiek sam nie zrobi to nigdy dobrze nie będzie.Zaglebiajac się w temat, wymienię płyn i ten zawór o którym pisaliście, przeplukam układ i zobaczymy wtedy.Ten płyn który mam jest mętny..wygląda jakby wcale nie był wymieniany...Mam tylko prośbę.Napiscie jak najskuteczniej wypłukać ten układ?Gumowanie jest mega po rozgrzaniu auta, trze i chodzi ciężko kierownicą jakby ją coś blokowało..Też tak raz miałem, gdy z lenistwa wymieniłem płyn tylko w zbiorniczku. Nowy nie chciał się wymieszać ze starym glutem.
Czyli dexron ii mobila?A np. do płukania mogę użyć jakiegoś taniego płynu przekładniowego?Czy litr tego dexrona wystarczy na przepłukanie i zalanie?
Witam.
Mam problem z wspomaganiem w mojej Brerze, zbiorniczek wymieniony na nowy, układ zalany świeżym płynem i wywala mi płyn z zbiorniczka, pompa wyje.
Jak zdiagnozować czy pompa padnięta? Wymontować ja i rozebrać? A może maglownica padnięta?

Właśnie tylko jaki korek?Nie mam pomysłu co tam może szczelnie wejść.Jakiś korek, obojętnie. Aby tylko z tego nie ciekło.
Właśnie tylko jaki korek?Nie mam pomysłu co tam może szczelnie wejść.
Tampon? A może po prostu założyć kawałek węża, opaskę a końcówkę odprowadzić do czystej butelki lub z powrotem do zbiornika.
Trochę mnie przeraża taka bezradność. Moja 13 letnie córka by sobie lepiej poradziła.