Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
A wiadomo jak q4 znosi takie cudowanie?
Wielkie gratulacje.Wreszcie odpowiednia moc dla 159.Widać ,że gtb2260 jest idealna turbiną, aczkolwiek tak jak pisałem na innym forum: by auto było komfortowe w mieście,trzeba zrobić mocniejszy dół.Ciekaw jestem jak umieścicie wiekszy cooler, choc jak poradziliscie sobie z upchaniem turbo, to cooler pewnie spokojnie ogarniecie.
Projekt pokazuje ,jak wielki potencjał ma ten silnik.Wystarczy większe tubo i już jest konkretna moc.Wydech seria ,sprzęgło seria,cooler seria. Aż zachciało mi się samemu pobawić z większa turbiną ;P. Mam nadzieję,że przeniesienie ci trochę potrzyma,bo to by znaczyło, że mam mocny zapas momentu jeszcze hehe.
Czy to już koniec układu paliwowego ? Jakie jest doładowanie i EGT ?
Fajnie,że ktoś próbuje krzesać moc z JTDM. Z tymi cyframi, nawet cięzka Q4 musi już poruszać się zacnie.
Trzymam kciuki za 3 z przodu.
PS.Nie wiem jak 280km w 156 się porusza, ale by 159 podobnie przyspieszała,trzeba by mieć przynajmniej ze 100Km jeszcze więcej.
A wiadomo jak q4 znosi takie cudowanie?
Co do 156 aby 9 jeździła podobnie musi być 100nm więcej
to zawsze może q2 dorzucić.