Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
moja SW przedift na standardowych 16" ma wbite w dowodzie 1660 kg.Moja z kierowca wazy 1700kg... ilestam paliwa bylo w srodku.
AutoMotor&Sport odwalilo jakas maniane w tych tabelach. Blad jak nic.
Belfer- to co piszesz to racja, ale 100kg to juz jest zbyt duzo, zeby mowic o roznicy wynikajacej z wyposazenia.
1.9 sedan manual wazy w przyblizeniu 1535kg. Koniec. Kropka.
2.4 sedab manual wazy w przyblizeniu 1630kg. Drugi koniec. Druga kropka.
Mowie tu o wersji ze standardowymi kolami i przecietnym wyposazeniu. Bez kierowcy i bez paliwa.
Podsumowujac- wazy mniej wiecej tyle co przecietne auto z segnentu D. A ze jest mniej pakowna...
Moja waży 1600 kg bez kierowcy i zbędnego sprzętu oraz paliwo na drugiej kresce (ok 20 litrów). Felgi alu 17", 8" szerokie, gumy 225/50. Zapas to fabryczna dojazdówka.1.9 sedan manual wazy w przyblizeniu 1535kg. Koniec. Kropka.
Moja waży 1600 kg bez kierowcy i zbędnego sprzętu oraz paliwo na drugiej kresce (ok 20 litrów). Felgi alu 17", 8" szerokie, gumy 225/50. Zapas to fabryczna dojazdówka.
W dowodzie wbite 1585 kg...
Moja 159 SW 2011 z silnikiem 2.0JTDM manual
W dowodzie rejestracyjnym mam 1559 kg ...
no i tym sposobem, wspólnymi siłami, obalamy mit, jakie to ciężkie, ach, jakie ciężkie auto, krowa po prostu, pełna mleka.
Więc skąd wiesz, że się nie zgadza? PrzypuszczaszPanowie, mam dwa auta i w żadnym się nie zgadza to co jest w dowodzie z danymi ze specyfikacji producenta. Na wagę nie jeździłem
Napisałem, że dane z dowodu nie zgadzają się z danymi ze specyfikacji producenta, więc przypuszczam po... różnicach w cyferkachWięc skąd wiesz, że się nie zgadza? Przypuszczasz
No o tym napisałem własnieNo przecież łatwo zajrzeć na stronę producenta i zobaczyc ile wg nich waży auto... a potem zaglądasz do dowodu rejestracyjnego i już wiesz czy liczby są takie same, czy nie.
Uogólniasz, bo ja znam kilka przypadków, gdzie waga się zgadzaChciałem tylko powiedzieć, że to co jest w dowodzie... jest w dowodzie. Ze stanem faktycznym ma to niewiele wspólneg