Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Hej Alfaholicy!
Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.
Zachęcamy do:
Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.
Gratuluję!
Masz wysoką średnią prędkość.
Moja Giulia MY2020 trip A zostawiłem i nie kasuję od salonu i jest 16tys km na nim. Kasuję według potrzeby trip B ale nie wiem czy gdybym go nie kasował on sam by się skasowałDziwnie duże masz wskazanie przejechanych kilometrów w trybie B.
U mnie kasuje sam obydwa tryby po określonym czasie około 3-6 miesięcy.
A jak jest u innych?
A to nie jest parametr, którego automatyczne kasowanie można włączyć lub wyłączyć?
Ja mam Stelvio Q nie wiem co masz na myśli pisząc normalne spalanie ale ostatnio jeżdze tylko w mieście przy średnich korkach, czasami wieczorem bez korków, czesto włączam tryb race jak sie rozgrzeje olej -i często jak jestem w race lubie gwałtownie przyspieszyć i posluchać wydechów -w takim warunkach spaalnie ok. 20-21 l/100. Cięzko sie tym autem nie cieszyc wiec srednia ze zbiornika zazwyczaj ok. 20 l. Jak się szaleje to 30 może być mało ale to przy takiej wariackiej jezdzei gaz /hamulec. Jak mie się udało zmusić (sadmosaochizm) do takiej emetryckiej jazdy w trybie N/D to okolo 14-15 l, W trasie do Włoch z rodziną coś około 12 l, ale oczywiscie zalezy jakie predkości u mnie byy tak do 160 a rzecietnie około 120-130, najmniej pali przyspokojnej jezdzie na krajówkach da sie zejsc ponizej 10 ale cięzko.Mam pytanie do użytkowników Giuli 2.9 , nie wiem czy ktoś pisał o tym wcześniej ale ile spala wam auto w normalnej jeździe oraz co najwazniejsze ile spala gdy wyłączycie jeden rząd cylindrów?? (bodajże to tryb Advanced Efficency)
Jakie macie doświadczenia przy zmianie felg z 17'' na 19'' - w jakim stopniu to wpływa na zużycie paliwa?
Ja mam podobne obserwacje ale ...z 9,0 na 9,5l / 100km, 30% jazdy w miescie
Giulia 2.o RWD