azar
Nowy
chyba w dizlu
w Q pokazuje max 30/100 albo 25, te przedzialy
srsly? Giulia Q ma innego kompa? Miałem ją na chwile i nie zwróciłem uwagi ale Veloce Super Stelvio pokazuje max 15l.
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Hej Alfaholicy!
Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.
Zachęcamy do:
Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.
chyba w dizlu
w Q pokazuje max 30/100 albo 25, te przedzialy
Ja 15 widzę dość często wiec się epsonix nie stresuj
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
srsly? Giulia Q ma innego kompa? Miałem ją na chwile i nie zwróciłem uwagi ale Veloce Super Stelvio pokazuje max 15l.
To się nazywa usterka.Btw koledze tu już Stelvio elegancko żłopie olej a docierał i dbał lepiej jak o żonę![]()
I jajco. To się nazywa dowód anegdotyczny.Z drugiej strony moja Giulietta. Samochód demo. (...) I co?
I jajco. To się nazywa dowód anegdotyczny.
Ani jedno ani drugie o niczym nie świadczy i niczego nie dowodzi, ani na plus ani na minus. Ale za to jak się fajnie wpisuje w Twoją narrację "docieranie to bzdura, nie trzeba tego robić"
To się nazywa usterka.