Zmieniarka MP3

no wlasnie czytalem post i niewiem czy to jest warte zainteresowania. na schemacie jest pokazane ze mozna podlaczyc i na mp3 zmieniarke jak i standardowa. Nie jestem elektronikiem i chce sie dowiedziec czy jest to moznaliwe.

Wychodzi na to że chyba jest jakaś alternatywa dla Audiostrady?!
Kolego to nie będzie działało. Już było tyle razy......zmieniarka musi być tylko i wyłącznie kompatybilna z 166 (ICS) a nie całą gamą modeli.... TYLKO I WYŁĄCZNIE na chwilę obecną Audiostrada i Loudlink.

Ps. Kompatybilne z 166 radio blaupunkt HAHA.... znawcy tematu....wprowadzają ludzi w błąd...

Ostatnia edycja:
Witam, jestem w trakcie montażu zmieniarki. Przy mojej pierwszej próbie połamałem ramkę do której był zaczepiony mieszek, więc wolę już teraz zapytać;) Czy panel środkowy ( ten z guzikami i zapalniczką) naprawdę nie jest przymocowany na żadne śrubki i wystarczy go tylko podciągnać ku górze? Robię tak, ale mam wrażenie że coś zaraz ułamię, więc wolę zapytać dla pewności.
pzdr

śmiało kolego ciągnij on na takie zatrzaski ;) pod nimi masz dopiero 4 śrubki do odkręceniA

Jaki moze byc obiaw ze przy zmianie piosenek(podglasnianiu itp) szczela mi w glosnikach ? Piosneki mam na kracie SD

Przyłączam się do zainteresowanych :) Czekamy na szczegóły i proponuję spiknąć się na listę i kupić większą partię jednorazowo.

Audiostrada? czy chcecie zrobic zapisy na to coś to nie działa w 166tce?:P

Tak, wymienialem w sumie akumlator i troche przestalo ale nawet jak sie podglasnia slychac trzaski...

Zauwylem ze zalezy to od piosenek! Na jeden idzie normalnie a na innej szczela itp? Jakis pomysl ?

Macie jakies MP3 Dobrej jakosci ? Bo chce zobaczyc czy jak bedzie dobra jakos czy nie bedzie trzasków itp. Z kad wziasc jakies piosenki w dobrej jakosci ?

włożyć płytkę audio do komputera i użyć programu do przerabiania audio na MP3

przy zgrywaniu pliku audio do pliku MP3 sam sobie wybierasz parametry, więc możesz sobie zgrać nawet najlepszej jakości.

Amortyzatory
Powrót