żuwik
Nowy
- Auto
- 166 2,4 JTD CF2 '00 ` ` ` ` ` ` ` ` ` 166 3,0 V6 CF3 '03
Czyli nie widzi zmieniarki. Podpiąłeś w dobre gniazda miniiso? Masz żółtą kostkę?
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Podpiolem zieloną i niebieska tam gdzie powinny byc ,żółtą to mam ale pod wzmacniacz której jeszcze nie podpiąłem...coś mi się wydaje że ja mam z navi ICS czy wtedy trzeba w kostkach od emulatora przestawic piny tak jak potrzeba??Pomóżcie koledzyCzyli nie widzi zmieniarki. Podpiąłeś w dobre gniazda miniiso? Masz żółtą kostkę?
sprawdzalem jeszcze jakie mam oprogramowanie ICS V5.41 i wyglada na to ze nie mam naviPodpiolem zieloną i niebieska tam gdzie powinny byc ,żółtą to mam ale pod wzmacniacz której jeszcze nie podpiąłem...coś mi się wydaje że ja mam z navi ICS czy wtedy trzeba w kostkach od emulatora przestawic piny tak jak potrzeba??Pomóżcie koledzy
Tą trzecią kostką mogła by byc od wzmaka??bo posiadam taka żółtąpowinienes podpiac 2 kostki ( 2 z przewodami i 1 bez przewodow cos jak zaslepka) pod najwyzsze gniazdo z tylu ics, nie pamietam w jakiej kolejnosci ale tez 3 powinny byc ze soba zlaczone przed wpieciem i wydaje mi sie ze tylko w 1 konfiguacji pasuja...
A po Polsku? Nic nie rozumniem...Podpiolem zieloną i niebieska tam gdzie powinny byc ,żółtą to mam ale pod wzmacniacz której jeszcze nie podpiąłem...coś mi się wydaje że ja mam z navi ICS czy wtedy trzeba w kostkach od emulatora przestawic piny tak jak potrzeba??

U mnie jest jedna 166 w okolicy ale kolo jakiś taki nadęty,hehe wole nie miec z nim wspólnego za wieleTeż nie masz gdzie mieszkać, z Twojego województwa jesteś sam z tą zmieniarkąWysyłasz ją do mnie na testy, do panów z audiostrady, czy szukasz 166 w okolicy?
A czy masz tak, że po rozruchu utwory się nie zmieniają, tzn. grają następne ale nie zmienia się track na wyświetlaczu? U mnie tak jest, trzeba chociaż na pół sekundy wyłączyć ICS i włączyć z powrotem i już jest ok.
żuwik napisał:Druga rzecz którą zauważyłem, mam 2 albumy w jednym folderze. Utwory są 01, 02, 03, czyli jakbym je tak wrzucił to by się pomieszały. Zrobiłem więc 101, 102, 103 i 201, 202, 203. W jednym folderze (CD03) interpretuje je w takiej kolejności, a w drugim (CD06) na odwrótnajpierw są 20x, potem 10x
Co ciekawe, w tym folderze (CD06) miałem jeszcze inny problem, gdy wrzuciłem kawałki od 01 do 13, jako pierwszy odtwarzał sobie 04. potem szedł po kolei do końca albumu a kawałek 01 wsadził sobie jako 10-ty
dziwne to i jeszcze tego nie rozgryzłem, wrzucę te same utwory do innego katalogu i zobaczę jak się zachowa
![]()
a przez jakis przelacznik podajacy jeden lub 2gi sygnal cos takiego moze ktos robil
http://allegro.pl/new-zmieniarka-mp3-sd-usb-fiat-alfa-romeo-lancia-i2187881145.html cos takiego znalazlem i niewiem czy to bedzie dzialac