Zlot Czestochowa

• Autor wątku Autor wątku Rosik
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
dobra rada wujku , pycha - dzieci drogie słuchajcie wujka pikera i zapisujcie się na zlot - będzie fajnie zapewniam :)

Jak już wcześniej wspominałem ja niestety będe nieobecny bo mam szkolenia przed misją od połowy sierpnia do połowy września a zerwać się będzie można tylko ze złamaną ręką lub nogą albo czymś co dyskfalifikuje mnie w stosunku do zajęć :(

:lol: Możemy przecież pomóc Marcinowi złamać rękę albo nogę lub w stos...... :lol: jak pisał Rosik jak familiada :wink:

OK Kucyk pogadamy na Chociwelce :twisted: A Belli i tak nie oddam Tobie bo niemasz jeszcze prawka :P

to rozumiem że z wielkiego, wspaniałego, najlepszego regionu Zachodniopomorskiego jedzie tylko 1 ekipa? :|

nie no sorry chłopaki, troche sie skupiałem bardziej na szczeciniakach którzy wiele obiecywali.... :P :P :P

a wy i tak przez gorzów nie lecicie ;)
ale można by sie spotkać pod poznaniem, będziecie lecieć autostradą? bo ja bym się pisał na nią :) paliwka się troche zaoszczędzi

Dzięki Bobryt... :) Zachodniopomorskie to nie tylko Szczecin :D
Z Koszalińkiego ekipa jedzie, co prawda nie przez Gorzów, ale mimo to miejsce docelowe jest to samo :D

bobryt napisał:
troche sie skupiałem bardziej na szczeciniakach którzy wiele obiecywali....

Oj chłopacy ze Szczecina nie popisali się ;)

KUBAS co z Tobą, jedziesz czy nie bo jak na razie zero odzewu :roll:

ja sam niewiem co sie dzieje w naszym regionie... :evil:
ja obiecywałem ze na 99% będe ale awaria auta i wiel rozmaitych wydatków niestety ale nie pozwala mi na wyjazd na ten zlot...
a kto od nas wkoncu jedzie to sam juz niewiem... :?

Pozdrawiam

KUBAS, czy to oficjalna informacja? Bo fajnie by było żebyś poinformował organizatorów że zwalniasz miejsca.

Kate napisał:
KUBAS, czy to oficjalna informacja? Bo fajnie by było żebyś poinformował organizatorów że zwalniasz miejsca.

no właśnie głupio że ja o tym pisze, ale Pikero i Rosik też mi napisali że nie mogą przyjechać...

Majkiel ale my podobno jedziemy w czwartek nie w piątek ? Bo by się w piatek nas niedoczekali . A zobacz na swoiej nawigacji by trasa omijała Poznań. np przez Swarzędz. Bo w tamtym roku na stałem w korku około 1h na wylocie modernizacja drogi była i jeden pas był do dyspozycji. Szczecinek godz.?

Amortyzatory
Powrót