R
Rosik
Guest
Kto leci do Czestochowy? W sumie ja się zdecydowałem że pojadę. Z tego co wiem, to bobryt i pikero tez jadą ze swoimi paniami. A reszta?
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Majkel napisał:Ja z Alą też się wybieramy. Z Koszalina będzie jeszcze jechała jedna ekipa Alfa 155
bobryt napisał:nie, more alfa = more fun!
Obgadamy sprawę w sobotę na spociku :wink:adamo napisał:Co sądzicie o tym, żeby zebrać grupkę i polecieć w kilka Alf zamiast w kilkanaście?![]()
Zgadzam się :wink: :wink: :wink: , ale szkoda,że nie będzie Ciebie na tym zlocieKUCYK napisał:No raczej mnie może zabraknąć tam![]()
W wakacje może będę leciał do pracy , pomału będę już zbierał walutę na moją 33 :mrgreen: :mrgreen: i będę szukał dobrej kochanej niuni , ale to jeszcze troszkę czasu :evil: :evil: Ale jeszcze się zastanawiam :?: W sobotę jeszcze dogadamy się wszyscy!Dobra sprawa z tym,żeby jechać tylko w parę aut,zawsze mniej pieniędzy na paliwo
![]()
![]()
KUBAS napisał:cholernie dużo hajstu trza wywalic na tą impreze...
NIBY TAK,ALE MY ZE SZCZECINA MUSIMY JESZCZE DOLICZYĆ PALIWO TAK, ALE BEDZIE DOBRZE :wink: :wink: :wink:AR_33 napisał:KUBAS napisał:cholernie dużo hajstu trza wywalic na tą impreze...
O 20 zł. więcej niż na Pomorze![]()