Zlot Czestochowa

• Autor wątku Autor wątku Rosik
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
lecę bo chcę :gitara: hehehe no ja i Kasiunia jedziemy no możemy zabrać kogoś nie ma problemu... no moja v6 byłaby smutna gdybym nie zabrał jej do tego motoryzacyjnego raju nakarmię ją duuuża ilością pb 95 na śmiganko zostawie malutko żeby jej nie było ciężko na żołądku :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

postaram się wziąć kamerę :D :D :D :D wtedy już nic się nie ukryje :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Jad'zia bardzo chce uczestniczyć, ale jest jakaś taka niezdecydowana :wink: ale myślę, że w sobotę popracujemy nad Nią... :wink: :wink:

Zapisywać się szybciutko, zostało podobno 6 miejsc... A może już teraz i mniej...

7 -dmy grosz dla jadzi ... niech jadzia jedzie z nami heheh nooooo dalej zapisywać się na zlot kogo tam będę wycinał na 1/4 mili :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

pikero napisał:
7 -dmy grosz dla jadzi ... niech jadzia jedzie z nami heheh nooooo dalej zapisywać się na zlot kogo tam będę wycinał na 1/4 mili :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
MNIE PIKERO MNIE :D :D :D

Rosik napisał:
pikero napisał:
MNIE PIKERO MNIE :D :D :D

ja w kategorii LPG nie startuje i razcej nigdy nie będę ale jak chcesz tak bardzo to spoko na jakimś spocie poznasz siłę moich pony

pikero napisał:
lecę bo chcę :gitara: hehehe no ja i Kasiunia jedziemy no możemy zabrać kogoś nie ma problemu... no moja v6 byłaby smutna gdybym nie zabrał jej do tego motoryzacyjnego raju nakarmię ją duuuża ilością pb 95 na śmiganko zostawie malutko żeby jej nie było ciężko na żołądku :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

pb 95 ????? na obiad też chleb z wodą wcinasz? :D
no chyba że o V-Powerze mówisz, to wybacze :mrgreen:

ale na wyścigi tylko V-PR :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

i tu sie mylisz .... moje auto jest przystosowane do 95 oktanowej benzyny i tylko na takiej jezdze ten v power to nic nie daje lepiej nalać na pewnej stacji ( jezeli takie sa) pb 95 i w drogę przetestuj sobie auto na predkosc maksymalna i n aprzyspieszenie to zobaczys zze nie ma roznicy to jest w wiekszosci autosugestia....

oj drogi kolego nie myle się, bo oba te paliwka testowałem i różnica jest odczuwalna, bynajmniej w moim aucie. ścigam sie nie rzadko na ćwiartke więc wiem co mówie ;)

wiadomo że producent zaleca 95, ale spójrz kiedy to było. równie dobrze możesz wlać olej silnikowy, założyć filtr powietrza polecany 15 lat temu, ale technologia idzie naprzód. tu nie zaprzeczysz

poza tym to nie tylko moja opinia, ale i wielu znajomych którzy się ścigają

Amortyzatory
Powrót