[quote="AR_33]Właśnie dla tego liczyłem, że będziecie bardziej trwałym organizmem niż to zwykle bywa i może dla tego teraz jestem szczerze rozczarowany, że taka fajna grupa ..."zaginęła w akcji " (jak to ładnie nazwałeś :wink: )
Jedynie zdenerwował mnie fakt, że nie potrafiliście odpowiednio wcześniej poinformować nas o tym, że nie będzie Was na Zlocie. :roll: [/quote]
Nie spisuj nas jeszcze na straty. Większość naszej zachodniopomorskiej grupy to ludzie w bardzo młodym wieku, którzy dopiero, co zaczynają układać sobie pewne sprawy życiowe i nie zawsze idą one torem, jaki sobie wymarzyli. Co do mnie to od początku już na zlocie w Karwi mówiłem, że do Częstochowy nie jadę nie, dlatego, że nie chcę, ale, że środków na ten wyjazd mieć nie będę (stać mnie na jeden zlot w roku). Co do osób, które do ostatniej chwili zarzekali się, że jadą a teraz nagle się wycofują to masz rację, że ich postawa jest mocno irytująca. W naszym regionie ALF przybywa ostatnio w zastraszającym tempie, więc jest szansa, że grupa nasza odżyje, (że dojdzie świeża krew pełna zapału) i w przyszłym roku na pewno pojawimy się dużą zorganizowaną ekipą na jednym przynajmniej zlocie. Nie ma, co ukrywać, że bliżej (a na pewno taniej) nam na zloty pomorskie niż te na południu Polski.