Zdjęcia felg do AR

• Autor wątku Autor wątku b.pawelek
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
rychuslu89, moim zdaniem zdecydowanie te z pierwszego linka + standardowy kolor. Moim zdaniem udziwnianie Alfy kolorami jest po prostu bez sensu bo na zadbanych ori felgach w dobrym stanie pięknie się prezentuje! ;)

Panowie mam pytanie - jak Waszym zdaniem pasowały by te felgi do tej Alfy? A może ktoś byłby w stanie zrobić wirtualny tuning i zapodać foto?

allfa.JPGfelgi.jpg

(Alfa nie moja, ale ten sam kolor a pozycja idealna do vt :D)

Czy ktoś z Was trafił gdzieś na foto czarnej 147 takiej jak moja ale z tymi felgami pomalowanymi na biało? Szukam w necie i nic ni ma....
20.JPG

daj foto z boku i poproś o VT
zrobić to na biało to nie będzie problem w VT

wg mnie może być ciekawie
aczkolwiek najlepiej białe alu pasuje do czerwonej ( no ale do innych też potrafi - sam mam białe letnie )

Panowie jak poradził Bociek proszę o jakiś VT aby te felgi białe się stały i auto siadło najlepiej 30mm.
Mam nadzieję ze to foto się nada. Jak nie to w weekend zrobię zdjęcie swojej i wrzucę w większej rozdzielczości. 147.jpg

Jak by ktoś miał chwilę czasu mógłby zrobić dla mnie małego photoshopa felg? :P
Chodzi mi o kolory w takie kolejności jak załączyłem mój brutalnie wykonany obraz i odwrotnej.
Byłbym zobowiązany :)
.felgi.jpgfelgi 2.jpg

yyyy ...

ale tylko VT wchodzi w grę czy na prawdę myślisz o czymś takim ??

Hmmmm... powiedzmy, że to najmniej rzucający się w oczy z moich pomysłów :P I tak, jest brany pod uwagę jako jeden z możliwych :D
Na razie jednak chcę zobaczyć czy jest sens kupować telefony dla takiego rozwiązania...

To drugi pesymistyczny komentarz więc chyba pomysł nie należy do udanych a na pewno nie do popieranych.
Ale co tu dużo mówić, jak ktoś na forum sobie zrobi felgi w innym kolorze niż srebrny, biały lub czarny to zaraz zostaje zrównany z ziemią za wieśtjuning lub niedążenie do oryginału...
Wniosek? Indywidualizm to zło! :D
Na pomysł wpadłem przypadkiem i uznałem, że z kilkoma innymi akcentami na aucie może wyglądać fajnie... Jak mi się nie spodoba to odpadnie...
Chyba, że mam się ograniczać z pomysłami, żeby komuś nie zrobić przykrości, bo efekt końcowy nie będzie się jemu podobać? :P

Ostatnia edycja:
Przeciez nikt o wies itp nie pisal, nikt z blotem nie mieszal
Bardziej chyba wyrazilismy swoje zdziwienie - przynajmniej ja

Przeciez nikt o wies itp nie pisal, nikt z blotem nie mieszal
Jeszcze nie :P
Bardziej chyba wyrazilismy swoje zdziwienie - przynajmniej ja
O ile u Ciebie zdziwienie o tyle u kenobi'ego już nie... Ale to nieistotne...
Chciałem tylko naświetlić co czasem się dzieje w przypadku chęci dokonania dość radykalnych zmian w wyglądzie auta...
I oczywiście nie będę tu mówił, że mój gust jest najmojszy a inny jest zły, ani też się obrażał za negatywne komentarze.

Koniec offtopa... czekam na przerobione fotki :)

jak ktoś na forum sobie zrobi felgi w innym kolorze niż srebrny, biały lub czarny to zaraz zostaje zrównany z ziemią za wieśtjuning

spokojnie, sam mam dwukolorowa felge, ale lezy jak trzeba, ale te kolory co Ty wrzuciles to jest po calej lini wioska, pod remize mozna by bylo moze podjechac dla beki, ale na powaznie tego chyba nikt by ze zdrowa glowa nie zrobil :)

Na razie jednak chcę zobaczyć czy jest sens kupować telefony dla takiego rozwiązania...

Z 16stkami możesz sobie eksperymentować. 17stki są tak rzadkie, że nie skrzywdziłbym ich w ten sposób.
Ale np pomalować całe na biało, a na rancie 1cm grubości pasek w czerwieni (tak jak ducati corse) a na kółkach 1cm w zieleni. No może nawet by to wyglądało.

16" cali niestety odpada do tej operacji właśnie ze względu na rozmiar, w grę wchodzą tylko 17"... Poza tym 16" mają nieco inne proporcje i nie prezentują się tak fajnie, przynajmniej według mnie...

włoski jebaj ma - ale niestety "reprodukcje"

Amortyzatory
Powrót