Zdjęcia felg do AR

• Autor wątku Autor wątku b.pawelek
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Co powiecie na jakis niecodzienny kolor felg do 147 bo wiekszosc z was jednak robi bialy/czarny/grafitowy a ja chcialbym cos innego. Widzialem wczesniej na forum ktos mial tu srebrna 7ke z pomaranczowymi felgami wygladala imponujaco

Wysłane z mojego GT-N7000 przy użyciu Tapatalka

O własnie widzę ze smerfowy był przerabiany strasznie spodobał mi się ten kolor. co powiesz
20131028_162802 ble.jpg
Oczywiście zaciski trzeba by pomalować może na czarno albo na biało?

Powiem szczerze, że chciałbym zobaczyć na żywo tak pomalowane na aucie. Na pewno będą się rzucały w oczy, czy podobały to już inna bajka i kwestia gustu. Ja chciałbym kiedyś spróbować też z jakimiś kolorowymi felgami ale przemalowanie felg do najtańszych nie należy.

W kwestii malowania felg na różne kolory to raczej uważam, że jest to zarezerwowanie dla aut po modyfikacjach wizualnych i dla felg typowo tuningowych. Chociaż np. 147 Roberta z pomalowanymi tristarami wygląda spoko.

120.jpg

Aczkolwiek oczywiście Rial F1 w tym kolorze wyglądały lepiej ;)

111.jpg

Podobają mi się te i te w kolorze. Sam ciągle jeszcze nie zdecydowałem jak pomalować felgi.

bella.JPG
Koledzy niewiem jak pomalowac te felgi,myslałem nad polerka całych felg i pomalowaniu bezbarwnym albo na biało ale już sam niewiem.Poddajcie jakies pomysły i przykłady:D

nie podpowiem, bo zmienilbym je na inne, wg mnie nie nadaja sie

Dokladnie zmienilbym napewno na cos wiekszego zeby gralo z reszta samochodu

Wysłane z mojego GT-N7000 przy użyciu Tapatalka

Koledzy pomóżcie bo niewiem co robic a wiosna idzie:D

to co proponujesz bo całych raczej nie bede polerował:P

Mnie to sie wszelkie grafity podobaja

koledzy a jakies inne pomysły:D

Z racji pięknej wiosny która trwa prawie całą zimę, nie musiałem zmieniać na zimówki co mnie bardzo cieszy bo wg mnie alufelgi wyglądają pięknie. Muszę zmienić dwa kapselki bo wyblakły.

attachment.php

Załączniki

• IMG_00000109.jpg
    IMG_00000109.jpg
    126.6 KB · Wyświetleń: 811
Ostatnia edycja:
Mam prośbę do kogoś ogarniętego o virtualny tuning poniższego zdjęcia. Mam identyczną alfę, w takim samym kolorze i zakupiłem identyczne felgi. Chciałbym je odmalować ale zastanawiam się nad kolorem. Zwykłe srebrne już wiem jak wyglądają ale zastanawiam się nad grafitem i nad złotem jak w subaru. Mógłby ktoś to zwizualizować?
attachment.php

Załączniki

• felgi.jpg
    felgi.jpg
    179.3 KB · Wyświetleń: 1,340
Nie pytam o zdanie tylko chcę zobaczyć efekt i sam zdecyduję.

Amortyzatory
Powrót