Proxim@Ar
Nowy
No wlasnie cos takiego bym chcial. Jak sie nazywa ten kolor?
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.
Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.
Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.
Już doprowadziłeś je do odpowiedniego stanu więc pozostaje jedno pytanie - kiedy mi je oddajesz?![]()
a przynajmniej nie w najblizszym czasie
jest na to jedna odpowiedzNIGDY hahaha a przynajmniej nie w najblizszym czasie
proxim nie pytaj mnie o kolor bo sam nie wiem srodki sa czarne a wierzch ten swiecący to jakis chrom
ja dzisiaj odebrałem z malowania efekt dosc zadowalajacyPokaż załącznik 90398Pokaż załącznik 90399Pokaż załącznik 90400Pokaż załącznik 90401Pokaż załącznik 90402
Efekt zacny tylko niech mi ktoś wytłumaczy dlaczego nowo pomalowana felga leży rantem na drugiej feldze?! Nie mogli przynajmniej jakimś materiałem je poprzekładać, żeby się nawzajem nie rysowały...?
Maciek, masz się dowiedzieć co to za kolor, to polecenie służbowebo swoje chciałbym zrobić dokładnie w ten sam sposób
![]()
Witam Jestem tu nowy.planuje zakup Felg 16 do Alfy 147 w kolorze błękitno srebrnym i mam pewien dylemat.
Pokaż załącznik 90721
http://moto.allegro.pl/7218-mg-felgi-16-5x98-alfa-romeo-156-147-i3095367849.html
czy warto ?