• Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.

Ramki Alfaholicy

Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.

Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.

Zdjęcia felg do AR

• Autor wątku Autor wątku b.pawelek
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Już doprowadziłeś je do odpowiedniego stanu więc pozostaje jedno pytanie - kiedy mi je oddajesz? ;)

jest na to jedna odpowiedz :) NIGDY hahaha a przynajmniej nie w najblizszym czasie ;)

proxim nie pytaj mnie o kolor bo sam nie wiem srodki sa czarne a wierzch ten swiecący to jakis chrom

Pieknie wygladaja te felgi, naprawde.
Wrzuce fotki swoich jak beda zrobione. Na pewno nie tak beda wygladac, ale zawsze odnowione.

jest na to jedna odpowiedz :) NIGDY hahaha a przynajmniej nie w najblizszym czasie ;)

proxim nie pytaj mnie o kolor bo sam nie wiem srodki sa czarne a wierzch ten swiecący to jakis chrom

Gdzie i za ile takie odnowienie kompletu takim lakierem? Piekne, tradycyjny srebrny na felgach sie nie umywa.

Front tych Asso napewno proszkowym chromem pomalowane, efekt jak na moich Novitecach..

Gdzie malował kolega maciekk ?

wiec robione były w tej firmie http://www.felgiropczyce.pl/ bardzo profesjonalni jak chodzi o felgi :)
a ceny sa uzgadniane po obejrzeniu przez nich felg moje np miały poniszczone ranty brakowało kilku srubek (około 10) i za wszystko zapłaciłem 1400 zł czyli naprawa felgi i malowanie 350 zł/szt

Maciek, masz się dowiedzieć co to za kolor, to polecenie służbowe:P bo swoje chciałbym zrobić dokładnie w ten sam sposób:)

Efekt zacny tylko niech mi ktoś wytłumaczy dlaczego nowo pomalowana felga leży rantem na drugiej feldze?! Nie mogli przynajmniej jakimś materiałem je poprzekładać, żeby się nawzajem nie rysowały...?

haha belfer te felgi leza juz u mnie w garazu i to ja je tak pokładłem :) były kładzione bardzo ostroznie a ruszane przez kogos innego niz ja napewno nie beda ale dziekuje za troske :)

- - - Updated - - -

Maciek, masz się dowiedzieć co to za kolor, to polecenie służbowe:P bo swoje chciałbym zrobić dokładnie w ten sam sposób:)

grzybek dowiem sie to nie problem ale widze na zlocie jakas nagrode za to ;)

Jak chcesz jakieś inne kolorki to wal smiało a podziękowanie możesz kliknąć na poście

Jak uważasz, że jeszcze jakiś kolor by pasował to możesz zrobić i pokazać :)

Amortyzatory
Powrót