Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Hej Alfaholicy!
Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.
Zachęcamy do:
Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.
thx za pomoc. zastanawiam się czy nie założyć ich do mojej alfy. może wy doradzicie? mam czarną AR 159 sedan i nie wiem które by lepiej wyglądały. Te które zlinkowałem wyżej czy też może te
Ostatnio widziałem bardzo sportowe auto gdzie na jednej stronie było dwa rzędy odważników w takim prostokącie coś w granicy 90 g na stronęMam dokładnie ten chiński badziew. Kupiony przez poprzedniego właściciela, co prawda dało się to po kilku miesiącach jeżdżenia wyważyć ale waga odważników niedługo przekroczyła by wagę felgi
no cóż. więc chyba sobie odpuszczę. trochę szkoda mi wydawać na felgi więcej niż 2 tyś. a nic innego nie mogę znaleźć co wpadło by mi w oko.
18 raczej odpadają. Niedawno kupiłem opony 17 które też do tanich nie należały jak dla mnie. A masz może pod ręką zdjęcie tych grafitowych felg?