Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Czarny, a może to gdzieś tutaj:
![]()
no mi tez prawa strona tak napier...ze mam juz dosc.
nie przesadzaj.Mnie tez to wkurza ale nie ma sensu zeby sprzedawac auto.Za duzo sobie porobilem zeby sprzedac za smieszne pieniadze bo ktos mi powie ze na allegro chodza za 24 tys.

Ja dzisiaj będę wymieniał drążek/przegub z lewej strony na zamiennik firmy Lemforder. Firma podobno bardzo dobra, robiąca części na pierwszy montaż do bmw.
Pokaż załącznik 77339Pokaż załącznik 77340
Widze, że skrzypienie można będzie niebawem dodać do grupy typowych przypadłości
I jak? Pomogło?
Przeczytałem powyzsze wpisy i nie do końca pasuja do mejego objawu.
Otóż jak zrobiło się zimno (wcześniej około września jakdobrze było mokro)
Mam skrzypienie w momencie dodania gazu: dokładnie tak: jadę np. na 3 biegu i chamuję silnikiem i jak teraz dam w gaz, normalnie ale nie za jekko, to jest chwilowy pisk w prawym kole. Jak bawiłem się w ten sposób wciskaniem gazu i odejmowaniem to zawsze jest ten pisk.
Nie mam pojęcia który to wachacz (w poprzedniej AR GT winny był górn - skrzypiał na nierównościach, ale w 159 nie mam jeszcze doświadczenia)