murgal
Nowy
Jakoś się o to nie martwie.
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Ja specjalnie na razie teżJakoś się o to nie martwie.
Też czytałem, że spokojnie mieści się w normach. Gorzej jest trochę z autami chipowanymi za bardzo.Alfa chyba mieści się w zakresie dopuszczalnej emisji spalin nawet bez dpf-a, więc Ci co go nie mają raczej mogą spać spokojnie;p A przynajmniej tak mi się wydaje ;p
hmmmm no to średnio mi się to podoba. A jak masz wstawiona rurę to cały DPF dostałes do ręki w razie aby ? i gdybyś chciał znowu go założyć.
dzięki wszystkim za opisanie swoich doświadczeń i rozwiązań mechanicznych. Decyzja zapadła, jutro jadę do ASO po rurę 51 809 647...mam nadzieje że będą mieli na stanie.
Takim sposobem za jedne pieniądze mam przelot, a cały i zdrowy DPF będzie leżał w garażu i czekał na rozwój wydarzeń
W sumie podczas normalnej dynamicznej jazdy nie kopci, dopiero po wkręceniu tam powyżej 3.500 kopci, także nie ma tragedii.
w niedalekej przyszłości są plany na temat ustawy, która przewiduje urządzenia mierzące emisje spalin dla każdego mundurowego, także trzeba mieć to na uwadze. Sam myślałem o wywaleniu kata, bo dpf-a już nie mam, ale po różnych konsultacjach doszedłem do wniosku że nie ma to sensu. Jak mi wycinali dpf-a podczas wizyty u Cinka, to dostałem go w kawałeczkach, nie w całości![]()