Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
do mnie kompletnie nie przemawia to polakierowanie tych plastików w kolor nadwozia - samochód stracił na wyglądzie stał się optycznie wieeelkim klocem
Ostatnio podwoziłem kolegę. Niedługo po ruszeniu, zapytał mnie czy od tego dźwięku wydechu mam głośnik? ...a wrażenia dźwiękowe V8 kierowcy zapewniają pewnie głośniki w środku... cóż, takie czasy...
Dostałem info iż konfig ma działać 7-8 stycznia jak centrala wróci z urlopów.... - ta wiadomość znowu pogrąża Włochów i ich podejście do pracy w moich oczach.
Ja też tego nie kumam, wprowadzają lifting, zamiast się spiąć, żeby na koniec roku zamówień nazbierać, ludzie kosztów szukają, sprzedaż siedzi, ale po co , na co, przecież jest ok, bez pośpiechu, spokojnie wrócimy po urlopach to się ogarnieale ile ludzi kupiło auta innych marek...
Proszę Cię...!! Mieliśmy my już kilka cynków z pierwszej ręki. Ja się wku… i kupiłem Giulie lekko używaną w stanie salonowym z gwarancją fabryczną. Jestem po przeglądzie w ASO i jutro odbieram. Ja to pół biedy bo zarobią na mnie w serwisie ale ile ludzi kupiło auta innych marek...
no niestety masz rację. zamknąłem kwartał w firmie i zakup przesuwam na kolejny. jednak te zmiany które mają wejść są dla mnie ważne i poczekam jak baran, przy okazji konfigurator M3 znam na pamieć przez ostatni miesiąc bo też o mały włos nie zmieniłem zdania.
Proszę Cię...!! Mieliśmy my już kilka cynków z pierwszej ręki. Ja się wku… i kupiłem Giulie lekko używaną w stanie salonowym z gwarancją fabryczną. Jestem po przeglądzie w ASO i jutro odbieram. Ja to pół biedy bo zarobią na mnie w serwisie ale ile ludzi kupiło auta innych marek...
Ja tam im zazdroszczę takiego lightowego podejścia do życia![]()
I jak, diesle czy benzyna? Ściągany czy krajowy ? Pochwal się![]()
Spójrzcie na to z ich strony (południowców).
W ich oczach, to my jesteśmy nienormalni... wieczna gonitwa, spinanie się, nerwy... po co? Ja tam im zazdroszczę takiego lightowego podejścia do życia![]()
Wiesz co? Możesz mieć rację. Może to jest celowe działanie. Jednym z dużych atutów tego auta jest to,że jest mega unikatowe. Auto jest 4 pełne lata na rynku a ja widzę Giulie/Stelvio średni raz w tygodniu. To mnie naprawdę kręci![]()
Dostałem info iż konfig ma działać 7-8 stycznia jak centrala wróci z urlopów.... - ta wiadomość znowu pogrąża Włochów i ich podejście do pracy w moich oczach.
Właśnie zadałem pytanie konsultantowi na czacie, kiedy będzie nowy konfigurator, odpowiedź: Niestety nie mamy jeszcze tej informacji, sami czekamy na informację w tej sprawie...
I jak, diesle czy benzyna? Ściągany czy krajowy ? Pochwal się![]()

jesteś pewien że nie masz? z tego co pamietam to w Stelvio Engine Sound Enhancement System wprowadzili wcześniej niż w Giuliach Veloce, tylko nie dochodziłem czy w każdej wersji czy tylko niektórych. Niektórzy koledzy się tu skarżą właśnie w Stelvio i marzą o wyłączeniu. Jest on coprawda dość subtelny (IMHO, mi nie przeszkadza) ale sprawdź czy masz różnicę dźwięku między trybami D a N. U mnie i tak dominuje wydech bo jeżdżę na otwartych klapach.Ostatnio podwoziłem kolegę. Niedługo po ruszeniu, zapytał mnie czy od tego dźwięku wydechu mam głośnik? ...
Odpowiedziałem, że nie, że od dźwięku wydechu mam wydech![]()
Mam to ustrojtwo, ale to tylko w D według mnie jest słyszalne i to jak się podkręci nieco, to co słyszał to był definitywnie Ragazzonjesteś pewien że nie masz? z tego co pamietam to w Stelvio Engine Sound Enhancement System wprowadzili wcześniej niż w Giuliach Veloce, tylko nie dochodziłem czy w każdej wersji czy tylko niektórych. Niektórzy koledzy się tu skarżą właśnie w Stelvio i marzą o wyłączeniu. Jest on coprawda dość subtelny (IMHO, mi nie przeszkadza) ale sprawdź czy masz różnicę dźwięku między trybami D a N. U mnie i tak dominuje wydech bo jeżdżę na otwartych klapach.