o ile dobrze pamiętam z rozmowy "na mieście" Stelvio BUSINESS 2.0 200KM AT Q4 w wersji podstawowej to koszt 159 900 zł według siatki dealerskiej poza wyposażeniem standardowym (m.in. wyświetlacz 8.8 dotykowy), w wyposażeniu BUSINESS jest m.in. tempomat adaptacyjny, dodatkowe gniazdo w bagażniku 230V/50Hz, lusterka składane zewnętrzne boczne, mocniejszy akumulator, przedni port USB/gniazdo 12V, system CP/AA, obręcze 18' 10-cio ramienne 235/60, Pakiet Lighting (Bi-xenony 35W i spryskiwacze).
Ponieważ mnie interesuje wyższa wersja wyposażenia Stelvio, to aktualnie trudno mi powiedzieć czy pierwotna siatka dealerska dla wersji BUSINESS nie uległa jakieś zmianie (najlepiej podzwonić po salonach i się dowiedzieć osobiście) - to tak piszę zapobiegawczo żeby mi nie imputowano, że celowo wprowadzam w błąd, jak importer wprowadzi jakieś zmiany...
- - - Updated - - -
Podana przez ciebie cena i wyposażenie dotyczą Giuli a kolegę "http.." interesują ceny Stelvio (tak wynika z jego postów).
Poza tym tak własnie rodzą się plotki na forum, jak koś podaje ceny lub wyposażenie nie definiując jakiego modelu się to tyczy.