Kurynio
Nowy
Fajnie, że patrzysz tak szerokowzrocznie, tak ogólnie...Dla mnie sytuacja idealna .
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Fajnie, że patrzysz tak szerokowzrocznie, tak ogólnie...Dla mnie sytuacja idealna .
Przede wszystkim, żeby nie znikał. Niestety wszystko na to wskazuje, no fajnie że mamy fajne auta, ale wkurza mnie to co się dzieje, nie mogę tego nazwać sytuacją idealnąA czego byś jeszcze oczekiwał od samochodu spalinowego?
To jest samochód, gdzie nie trzeba szukać tłumaczeń dla jego wyboru. A patrząc na kierunek, w którym zmierza motoryzacja, nie będzie specjalnie potrzeby, żeby tłumaczyć, dlaczego nie zmienia się go na nowszy.
Ja bym wolał, żeby był kontynuowany. Żeby wyszła wersja coupe. Żeby ceny używek swoim normalnym trybem spadały, tak że kiedyś mógłbym kupić wersję Q, bo dźwięk w 4-cyl to nie moja bajka. I chciałbym też, żeby był dostęp do części. Nie tylko za rok, dwa, ale również za 10 i 20 lat. A wszyscy wiemy jak to wygląda w AR. 10 lat po zakończeniu produkcji części się kończą i radź sobie sam. Przy przejściu na elektryki może być jeszcze gorzej...
Zastanawiam się czy brać czy czekać na model 2022r.
Przejrzałem nowe cenniki i muszę napisać, że pierwszy raz od debiutu Giulii/Stelvio mają one ręce i nogi, a wielokrotnie wcześniej krytykowałem sposób ich tworzenia w poprzednich latach. Nie oceniam opcji/pakietów, które nie są już dostępne, bo pewnie był do tego jakiś powód, ale teraz większość funkcjonalności, które dla mnie były kiedyś "must have" jest teraz już w standardzie i tak powinno być od początku w takich autach jak Giulia i Stelvio, ale potrzeba było Francuzów, żeby Włosi to wprowadziliJest w końcu cennik na MY22.
Wycieli ogrzewanie tylnej kanapy i relingi :wacko:
Wszystko inne spakietowane jak omawiano wcześniej.
Przecież adaptacyjny tempomat masz teraz w standardzie nawet w najtańszej wersji - zobacz do cennika!Przymierzam się do zamówienia i też zastanawiałem się nad AK+. Adaptacyjny tempomat to jest must-have, a reszta to denerwujące gadżety.
No wiesz, jaki kierowca, taki asystent jest potrzebnyZgadza się aktywny tempomat jest już wszędzie, ale AK+ kosztuje 7000 i wg mnie nie powinno się tego zamawiać.
No i ja mam zagwozdkę. Chciałem kupić w połowie 2022 roku Giulię. Byłem dzisiaj w salonie i zaproponowano mi VELOVE Ti z 2021 roku za niecałe 207 tyś. Cena bazowa tej Alfy to prawie 270 tyś. Zastanawiam się czy brać czy czekać na model 2022r.