Zakup Alfy 166

• Autor wątku Autor wątku tomasz25
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Lubię powieściopisarstwo handlarzy: ;)
-KLIMATYZACJA AUTOMATYCZNA 2 STREFOWA
-LIMITOWANY KOLOR
-FULL FULL FULL FULL FULL FULL

Sam opis plus wypucowana do blasku komora silnika powinna włączyć światełko ostrzegawcze. Ale jaki jest ten konkretny egzemplarz, to bez dokładnego sprawdzenia się nie dowiesz.

Witam Wszystkich.
Obecnie zastanawiam się nad zakupem Alfiny 166 2.4 JTD w kwocie do 15k. Jednak po przejrzeniu ofert i prześledzeniu forum chciałbym zapytać co myślicie o tej: http://otomoto.pl/alfa-romeo-166-stan-kolekcjonerski-full-opcja-C28107893.html
Wiadomo, że cena to nie wszystko, zależy mi na tym by pojeździć tym autem.

Witam.Jeśli jesteś zainteresowany to moja jest na sprzedaż.http://otomoto.pl/alfa-romeo-166-distinctive-C29117116.html

plus do tego nie wie jak silnik jest w aucie które sprzedaje ,każdy slepy zauważy że to cf3 140 a nie cf2 136

Może ktoś szuka 3.0 V6 w automacie??:) 2002 rok, kolor ciemny granatowy, piękne felgi 17", multifunkcja i co najciekawsze skóra w kolorze banan/żółta, bardzo rzadka nie to co ta szara standardowa, alfa w bardzo dobrym stanie technicznym, silnik i skrzynia pracują bardzo ładnie, alfa ma nowy tłumik końcowy (ma tydzień czasu), zawias z tył stoi ładnie prosto, nie tak jak na większości fotek z allegro, jakby ktoś chciał przygarnąć to info na pw, niedługo pewnie pojawi się w bazarze, ma papiery dokumentujące przebieg.

:blink:
Nie, napisz PW do kubicze :) jak klikniesz jego napis "kubicze" to wyskoczy opcja napisania maila :)

...no ale kawałeczek to będziesz miał... :)

Może ktoś szuka 3.0 V6 w automacie??:) 2002 rok, kolor ciemny granatowy, piękne felgi 17", multifunkcja i co najciekawsze skóra w kolorze banan/żółta, bardzo rzadka nie to co ta szara standardowa, alfa w bardzo dobrym stanie technicznym, silnik i skrzynia pracują bardzo ładnie, alfa ma nowy tłumik końcowy (ma tydzień czasu), zawias z tył stoi ładnie prosto, nie tak jak na większości fotek z allegro, jakby ktoś chciał przygarnąć to info na pw, niedługo pewnie pojawi się w bazarze, ma papiery dokumentujące przebieg.

Ja szukam daj nr na priv do siebie to pogadamy

mizer. daj se siana. wybierasz pośród największego gówna na alegro. Wystaw ta swoją TB już na ten handelek i nie udawaj , że zmieniasz na 3.0V w automacie:D:D Takei kity to nie nam:) Nie zrozum mnie zle. Nie mam nic do Ciebie, jesteś wporzo koleś:D pokój przyjacielu:beer:

jakie gówna ?? to pokarz mi 3.0 v6 godne uwagi do 10tys zł ?? nie ma nic na allegro i na forum też nikt nie sprzedaję ja za swoją niechce jakis strasznych pieniedzy i nawet jej nigdzie nie wystawiam dopoki nie znajdę coś na zamianę codziennie dojeżdzam do pracy( nie mam jak się inaczej dostać ) jak jest ktoś z forum i ma takową do sprzedanie to proszę o info nawet mogę się zamienić za 3.0 w automacie do lekkich poprawek jak ktoś ma jedyne co musi mieć to automat i LPG

Ja będę moją sprzedawał niebawem, ale jest 2.5 i w chwili sprzedaży będzie bez LPG ;)
Za to jest co dzień "w pracy", zamiast stać na placu w komisie i robić wrażenie :D

Amortyzatory
Powrót