Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.
Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.
Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.
no ja wlasnie mysle ze ktoś z colezione to wyciagnal, bo gdyby była opcja obszytej deski to pewnie więcej tego by było, a tak w ogole to myslalem ze colezione tylko czarne wnętrza byly
Niby tak, ale po pierwsze w gamie forda nie ma nic z segmentu e, a po drugie jak napisał poniżej marek230482 mondeo chyba jest i tak większy w środkuNo roznica miedzy segmentem d a segmentem e jest duza. Mondeo zdecydowanie blizej do 156 niz do 166
Dzięki wielkie, właśnie o tego typu opinie mi chodziłoPo pierwsze to jest post do tematu porady przed zakupem. Po drugie GTA niczym do zestawienia nie pasuje. Pomyśl nad 156 2,5V6. Objedzie wszystkie.
Odnośnie ST220 jechałem kilka razy. Odczucie przyspieszenia takie samo. Więcej miejsca (takie odczucie), bardziej ciosany, bardziej praktyczny. I to tyle. Nie zwracałem na wyciszenie, słuchałem silnika a ten jest bardziej suszarkowy. Dziury raczej lepiej wybiera mondziak.
Segment d od e nie rozni sie wielkoscia a komfortem ( nie chodzi o zawieche ) i jakoscia wykonania.Niby tak, ale po pierwsze w gamie forda nie ma nic z segmentu e, a po drugie jak napisał poniżej marek230482 mondeo chyba jest i tak większy w środku
- - - Updated - - -
Dzięki wielkie, właśnie o tego typu opinie mi chodziło
Interesuje mnie czy jest między nimi znacząca różnica w zakresie komfortu jazdy
No właśnie tylko z tego co się orientuję wersja ST220 ma znacznie lepsze wnętrze (np. fotele Recaro) niż zwykła 1.8...aby być może do AR166 rzeczywiście sporo brakujeJeździłem trochę mondeo mk3 końcówka produkcji z silnikiem 1.8 samochód bardzo przyjemny, w środku więcej miejsca niż w 166 tak samo bagażnik, niestety co do jakości wnętrza oraz przyjemności z jazdy jest daleko za 166 czuć wyraźnie że to nie ten segment.
- - - Updated - - -
Jeździłem trochę mondeo mk3 końcówka produkcji z silnikiem 1.8 samochód bardzo przyjemny, w środku więcej miejsca niż w 166 tak samo bagażnik, niestety co do jakości wnętrza oraz przyjemności z jazdy jest daleko za 166 czuć wyraźnie że to nie ten segment.
w gamie forda nie ma nic z segmentu e