Zakup Alfy 166

• Autor wątku Autor wątku tomasz25
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
no ja wlasnie mysle ze ktoś z colezione to wyciagnal, bo gdyby była opcja obszytej deski to pewnie więcej tego by było, a tak w ogole to myslalem ze colezione tylko czarne wnętrza byly

Z tego co wiem to właśnie collezione było tylko ciemne z białymi obszyciami. Ale pewnie były też pod koniec produkcji zwykłe skórzane tapicerki. No ale całość a nie tylko deska :sarcastic:

za tysiaka to on jej nie sprzeda bo jezeli ktos ja kupi to tylko jako fanaberie bo ani to czesc mechaniczna i bez podmiany boczkow na skorzane tez efektu nie ma...

Powiem tak: na swap super opcja, sadze ze z tej ceny duzo mozna ugrac a sprzedajac srodek cena mocno zeszlaby w dol

Jakbym tylko miał tyle lewej kasy to juz by stała pod wiatą. Swoja droga ciekawe czemu poducha żadna na strzeliła...

Kiera wygląda jakby strzeliła.
A jak układ był niesprawny, świeciła sie kontrolka poduszek to wtedy nie wystrzeli żadna podczas wypadku. Niech mnie ktoś poprawi jeśli się mylę.

Ostatnia edycja:
Masz racje, druga opcja to jak silnik byl wylaczony, auto moglo stac na poboczu, wtedy tez poduchy noe wystrzela

może samochód stał wyłączony lub jak widać pierwsze uderzenie było w tył więc poduszki raczej nie zadziałają bo by zrobiły większą krzywdę :)

A od kiedy przednie poduszki strzelają od dzwona w dupę???

Kiera wygląda jakby strzeliła.
A jak układ był niesprawny, świeciła sie kontrolka poduszek to wtedy nie wystrzeli żadna podczas wypadku. Niech mnie ktoś poprawi jeśli się mylę.

Mylisz się, miałem fiata marea w którym świeciła się kontrolka poduszek, nie wiem z jakiego powodu, nigdy nie podłączałem jej pod kompa i w czasie wypadku normalnie odpaliła.

Mylisz się, miałem fiata marea w którym świeciła się kontrolka poduszek, nie wiem z jakiego powodu, nigdy nie podłączałem jej pod kompa i w czasie wypadku normalnie odpaliła.

Może dlatego że błąd dotyczył bocznych???

Może dlatego że błąd dotyczył bocznych???

Widziałem ostatnio Alfę 166, która dostała dość mocnego strzała przodem, żadna poducha nie wystrzeliła, a kontrolka świeciła jedynie od poduch w fotelach, więc zapewne świeciła ona przed wypadkiem i dlatego żadna nie wystrzeliła.

Amortyzatory
Powrót