KaaC
Aktywny
Dareme nie wiem czy sobie robisz jaja czy nie, ale ja całkiem serio napisałem. Jedynie gdzie były glony to w misce z Vki ;-)
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
MożeWitam czy 166 kupiona za 7-8tys może okazać się gównem
V6, może być oczywiście z lpg oraz jtdjakie polecacie jednostki silnikowe
Jak to przy kupnie autajak zachować się podczas oględzin samochodu
Fabryczne jest słabe.... lepiej gra DSP choć możesz i tak trafić na zmęczony sprzęt domagający się regeneracji. Tak czy siak to nie dyskotekowe nagłośnienie. DSP jest w miarę tanie w dokupieniu. Nie ma tragedii. Zabudowa innego radia jak widzisz będzie trudnejak jest z wbudowanym audio jakość dźwięku itp
Oczywiście. Jak zawsze przy każdym kupnie auta.czy warto przed kupnem wydać parę groszy i zabrać Belle na stacje diagnostyczna w celu sprawdzenia
Wiem już mam jedną alfe i wiem ze o te samochody trzeba dbaćMożeto są auta w których ceny nie są zawsze odzwierciedleniem stanu. Choć taka cena wydaje się być rozsądna za 166 bez większych wkładów. Znaczy się nie licz na bezinwestycyjne auto ale powinno być w miarę ogarnięte.
V6, może być oczywiście z lpg oraz jtd
Jak to przy kupnie autastandardowa czułość i znajomość instrukcji (do sprawdzenia co ma a czego nie i czy działa) + bolączki jakie wyczytasz na forum. Tylny/przedni zawias, stan wydechu (V6). Reszta do ogarnięcie w mniejszych kwotach. Najlepiej zabrać kogoś kto się zna/ma 166.
Fabryczne jest słabe.... lepiej gra DSP choć możesz i tak trafić na zmęczony sprzęt domagający się regeneracji. Tak czy siak to nie dyskotekowe nagłośnienie. DSP jest w miarę tanie w dokupieniu. Nie ma tragedii. Zabudowa innego radia jak widzisz będzie trudne
Oczywiście. Jak zawsze przy każdym kupnie auta.
No tak pieniądze wyrzucone w błoto samochód ma mi trochę posłużyćBier i sie nie przejmuj, najwyżej zezłomujesz, 1000 zawsze wezmiesz, jak nie na zlomie to na alegro :]. Wydech zrobisz bez najmniejszego problemu a reszte trza obejrzec dokladniej.
Powinno się pisać/mówić ile ma się na wydanie miesięcznie - czyli zbytecznej kasy