czemu? 12 tys za TS to stanowczo za dużo.
A czemu wnioskujesz ze 12tys za TS to stanowczo za dużo?
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Hej Alfaholicy!
Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.
Zachęcamy do:
Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.
Bo za tyle da sie kupić limitkę (w czerwcu 2017 - limitata z katowic, motus jest wystawiony za 7800), da sie też kupić v6, rynek jest mały itd.
Bo za tyle da sie kupić limitkę (w czerwcu 2017 - limitata z katowic, motus jest wystawiony za 7800), da sie też kupić v6, rynek jest mały itd.
Oczywiście można sie łudzić że te samochody są warte jakieś kosmiczne pieniądze, ale nie w Polsce.
W stanie średnim/ średnio dobrym.
Popieram [MENTION=29196]piorek[/MENTION].
Problem polega na tym, że obserwujesz jedynie ogłoszenia. Nie masz żadnej wiedzy na temat stanu tych samochodów, nie wiesz ile trzeba było na włożyć na start, żeby to w ogóle jako tako jeździło.
Piszesz, że jest wersja limitowana za 7800 zł. A dlaczego jest? Bo w silniku klepie i nie wiesz, ile wyjdzie remont, dopóki nie rozłożysz tego u mechanika.
Była 3.0 kupiona w okolicach 10k zł po dużym rabacie - podobna historia.
To nie są auta do jazdy, a ceny robocizny mechaników ostatnio rosną w szaleńczym tempie...
Zgadzam się z przedmówcą. Ja kupiłem swoją za 9 i włożyłem tyle samo co kolega, który kupił za 18. Można płacić, ale to zawsze 50/50, a można od razu zabrać się za remont.
OBD2. Złącze jest nad skrzynką bezpieczników przy lewej nodze kierowcy.Jakie są podłączenia do kompa w tej GTV-ce TS z 2000 roku? 3-pinowe jak w 145/146 czy już OBD2?
I w którym miejscu jest to gniazdo?