toddlockwood
Nowy
- Auto
- Gtv 2.0 V6 Tb
Zgadzam się! LPG to nie problem. Wymontujesz jak Ci przeszkadza. Cena super!
Ale tam na silniku nic nie zostaje?
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Zgadzam się! LPG to nie problem. Wymontujesz jak Ci przeszkadza. Cena super!
Po demontażu to będzie auto z uszkodzonym blokiem. Teraz jest z uszkodzonym blokiem ale chociaż tańsze w utrzymaniu.
Po demontażu to będzie auto z uszkodzonym blokiem. Teraz jest z uszkodzonym blokiem ale chociaż tańsze w utrzymaniu.
Na dobra sprawę to świetna okazja:
Nowe amortyzatory (ok. 1000zł), instalacja LPG do V6 (ok. 4000, po przebiegu 25kkm pewnie nawet się nie zwróciła), sprzęgło (1500?), maska, zderzak i błotniki z nowiutkim lakierem (2000?), PU (1000), razem około: 8-9tys zł nie licząc innych popierdółek. Do tego facet dba o auto i o ew. przyszłych klientach - w ciągu 7 lat auto przejechało 50kkm i facet jeszcze dla potomnych rozrząd zostawił. Nieźle zakręcony. Przez ostatnie 2 lata "praktycznie stał" - czyżby to nie była tylko kolizja z sarną.
Zderzak z TS-a, maska z przedliftowym scudetto machnięta w czarnym macie razem z dachem i tylną klapą. Wszystko sprawia wrażenie czegoś z innej parafii. Takie zdjęcie tego samochodu znalazłem na sieci. Ciekaw jestem jakie zdjęcie dostanie kolega wyżej i mam nadzieję, że to co widziałem to jest stan sprzed kolizji![]()
Przepraszam, jestem ignorantem i zbyt chętnie się wypowiadam- odnośnie LPG.
Mogła być, albo i nie być, wszystko jedno. Pamiętajmy, że sarna to całkiem spore zwierzę a uszkodzenia wozu będą wynikiem nie tylko rodzaju przeszkody, ale też prędkości z jaką w nią uderzono. Kolega rozwalił nowego Bentleya właśnie na sarnie- impet był tak wielki, że wyrzuciło auto w powietrze![]()
Przepraszam, jestem ignorantem i zbyt chętnie się wypowiadam- odnośnie LPG.
Mogła być, albo i nie być, wszystko jedno. Pamiętajmy, że sarna to całkiem spore zwierzę a uszkodzenia wozu będą wynikiem nie tylko rodzaju przeszkody, ale też prędkości z jaką w nią uderzono. Kolega rozwalił nowego Bentleya właśnie na sarnie- impet był tak wielki, że wyrzuciło auto w powietrze![]()
Tytus jeśli chodzi o spotkanie z sarną przeżyłem takie swoją Gtv. Całe szczeście że mgła jak mleko była i jechałem max 50 km. Straty do dziś oglądam na masce, no wiadomo grill do wymiany, zderzaka już nie mogłem dobrze ustawić. Ale to nic w porównaniu z tym o czym czytałem w związku ze spotkaniem motocyklisty z jeleniem. To była masakra. Były fotki po wszystkim. Motocyklista przeżył, jeleń rozcięty na pół i rozwleczony na 300 metrach. No a z moto kupa złomu, choć tyłu troche zostało.
chyba ją zabiorę jak sie ociepli i sie przejadę![]()
3. http://allegro.pl/alfa-romeo-gtv-2-0-ts-155-km-klima-skora-momo-i7181299328.html
Prywatny właściciel, trzyma w garażu. Ślicznachyba ją zabiorę jak sie ociepli i sie przejadę
![]()