[159] Z 2 strefowego klimatronika na 3 strefowego

• Autor wątku Autor wątku Adoil
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
No i jest IMG_20190227_082110.jpg
Szkoda tylko, że po raz kolejny najbardziej komentują ci, którzy W TEMACIE mają najmniej do powiedzenia... Nie pomogli a się nagadali ;)
Pozdrawiam

Mam pytanie, a nie chcę zakładać nowego tematu...czy przy włączonej klimatyzacji na ful auto, po zatrzymaniu samochodu np na światłach powinno mi zamknąć obieg zamknięty? W 147 mi zamyka i myślałem że w 159 jest tak samo...

Mam pytanie, a nie chcę zakładać nowego tematu...czy przy włączonej klimatyzacji na ful auto, po zatrzymaniu samochodu np na światłach powinno mi zamknąć obieg zamknięty? W 147 mi zamyka i myślałem że w 159 jest tak samo...

U mnie nie zamyka w takiej sytuacji.

Prawdopodobnie jak jest AQS (czujnik jakości powietrza), to nie zamyka na każdym zatrzymaniu, tylko wtedy gdy czujnik wykryje spaliny.
Jak nie ma czujnika, to profilaktycznie zamyka za każdym razem.

Prawdopodobnie jak jest AQS (czujnik jakości powietrza), to nie zamyka na każdym zatrzymaniu, tylko wtedy gdy czujnik wykryje spaliny.
Jak nie ma czujnika, to profilaktycznie zamyka za każdym razem.

Aha, byc moze. Ja mam z czujnikiem, wiec zamyka tylko jak cos wykryje w powietrzu, a nie po prostu po zatrzymaniu.

Raczej mam czujnik spalin bo zapala mi się literka A. Dzięki za informacje - to by tłumaczyło dlaczego nie zamyka na postoju. W 147 nie mam czujnika i dlatego pewnie zamyka na postoju...

Luzik. Widzę od razu byłeś mądrzejszy ode mnie i założyłes sobie USB

Wysłane z mojego G8441 przy użyciu Tapatalka

Gratuluję :) widzę tą radość bo sam się męczyłem z tym kupę czasu..
Jestem w szoku, że pojawiły się panele 3ciej strefy w takiej cenie.

Wysłane z mojego 5080X przy użyciu Tapatalka

Panowie, a jeżeli przełożę kompletną 3 strefę z anglika do swojej alfy będzie to działać bo ktoś chyba pisał, że coś tam nie pasuję. Z góry przepraszam ale jestem zielony w temacie.

Nie nie będzie działać. Musisz załatwić sobie nowy aktywator strony kierowcy. Reszta ok

Dzięki za informację. A ten aktywator jest dostępny czy to towar z tych pojawiających się raz na rok? jakiś numer jego ktoś posiada?

Będę miał jeszcze 2 sztuki.

O to byłbym pewnie chętny. Wyślesz mi cenę tutaj albo priv?

Jest ktoś z terenu Kielc albo Krakowa co ogarnąłby mi 3 strefę? Posiadam wszystkie części z europejczyka.Po prostu nie chce się brać za coś na czym się nie znam i nie potrafię.

Jest ktoś z terenu Kielc albo Krakowa co ogarnąłby mi 3 strefę? Posiadam wszystkie części z europejczyka.Po prostu nie chce się brać za coś na czym się nie znam i nie potrafię.
W Łodzi zapraszam do mnie

Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka

Jednak pospieszyłem się :D . Ehh ten brak wiary we własne jakiekolwiek umiejętności. 40 minut i od dziś jestem również szczęśliwym posiadaczem 3 strefy. Oczywiście z czasem zamiast zapalniczki wpadnie USB Dzięki za wszelką pomoc:).53552246_1167860000062063_4827523032882872320_n.jpg

Amortyzatory
Powrót