J
jasio79
Guest
Nr 5 ale to chyba schemat z europejskiego bo w Angolu silnik będzie po prawej stronie
Wysłane z mojego moto e6s przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego moto e6s przy użyciu Tapatalka
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Hej Alfaholicy!
Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.
Zachęcamy do:
Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.
Witam, mam Anglika 159. Wiem że silniczki europejskie nie będą pasować, jestem w trakcie poszukiwania.
Znalazłem taki diagram
Który (1-5 numer) muszę dokupić??

Mogę Ci zamontować w Łodzi jeśli masz wszystkie części. Jak by co to to miałbym wtyczki do silniczków
Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka

Cześć,
Odgrzeję temat może ktoś tutaj jeszcze zagląda.
Dołożyłem trzecią strefę do swojej 159 (polift). Panel jest z polifta. Początkowo miałem silniczek z przedlifa i błąd B1800 (lewy mieszalnik - brak sygnału). Zamówiłem z Włoch używany silniczek o numerze 52421940 i przysłali mi w wersji FT3. Błąd dalej jest ten sam.
Z obserwacji zaważyłem, że panel przedni od strony kierowcy też chce sterować tym samym silniczkiem co panel tylny. Czy z tego wynika, że dalej muszę szukać innego silniczka z innym wsadem?