Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
To i tak dobrze bo ja przy moich przebiegach wymieniam max. co 2 mscheh to ja bym musiał srednio co 3 miesiace wymieniac olej
Nie ma kontrolki wypalania DPFu.U mnie wypalanie srednio raz na bak.
czyli jest ! nie mam jeszcze kompletnej paranoi :girl_wacko:Jest tylko przy całkowitym zapchaniu
Przy całkowitym zapchaniu kontrolka się zapala w każdej 159...czyli jest ! nie mam jeszcze kompletnej paranoi :girl_wacko:
Czyli praktycznie jak już jest po dpfie![]()
U mnie 2.0 JTDm też wypala się co około 210 km, co mnie mocno denerwuje, bo proces jest zauważalny - buczy, telepie, gorzej przyspiesza, pali jak smok. Inna sprawa, że chyba zawsze tak było, bo teraz samochód ma 90000 i 374 regeneracje za sobą, czyli średnio wychodzi co 240 km.
Czy ktoś ma 2.0 JTDm 170 KM i wypala mu się rzadziej?
Koledzy sorki, że może już gdzieś ktoś pytał ale bardzo mi się śpieszy bo wyjeżdżam właśnie w trasę i nie mam czasu szukać...
wyświetił mi się komunikat: "Anty Polution System Clogged" czy jakoś tak... czyli filtr zapchany, ok, ale mogę z tym jechać w trasę czy mam coś innego czynić?
help![]()