Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
U mnie po wymianie swiec wypadanie zaplonow niestety nie ustalo.
Wysłane z mojego SM-A515F przy użyciu Tapatalka
Przebieg mam prawie 50k i zadnych bledow. Raz wyskoczyl mi tylko komunikat o niedostepnym systemie start-stop (swoja droga i tak nigdy start stop sie nie uruchamial), ale nic ponadto.Jaki masz przebieg i czy pojawiają sie jakieś błędy?
Ciekawa uwaga. Poeksperymentuje z paliwem i zobaczymy jaki bedzie efekt.Zalej pojazd paliwem 100 OCT.
Ciekawa uwaga. Poeksperymentuje z paliwem i zobaczymy jaki bedzie efekt.
Wysłane z mojego SM-A515F przy użyciu Tapatalka
Może jestem przewrażliwiony, ale jeśli w dwóch różnych działach, na dwie różne usterki, dwóch użytkowników, jednego dnia, zaleca preparat ze zdjęciem od tego samego sprzedawcy, to coś mi śmierdzi. Ja się nie znam, więc sami sobie zweryfikujcie wpis z wczoraj w dziale: giulia - usterki mniejsze i większe..., z wpisem zamieszczonym powyżej.
Ostatnio przez moją głupotę na dniach musiałem wymienić uszczelkę pokrywy zaworów, jak wiadomo trzeba wyciągnąć wtryskiwacze, po wyjęciu okazało się że są w znacznym stopniu(dysze dziurki wtryskiwacza) zalepione nagarem umyłem je bardzo dokładnie, i powiem szczerze że auto nie ma już ani szarpnięć na zimnym ani wypadania zapłonu
https://allegro.pl/oferta/preparat-...9885?utm_medium=app_share&utm_source=facebook.Ostatnio przez moją głupotę na dniach musiałem wymienić uszczelkę pokrywy zaworów, jak wiadomo trzeba wyciągnąć wtryskiwacze, po wyjęciu okazało się że są w znacznym stopniu(dysze dziurki wtryskiwacza) zalepione nagarem umyłem je bardzo dokładnie, i powiem szczerze że auto nie ma już ani szarpnięć na zimnym ani wypadania zapłonu