Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
można pewnie zgrać wsad od wersji 2.0t , tylko ktos kumaty musi przeskalować w sofcie predkosciomierz i obrotomierz, no albo zmiana tarcz. ale to juz lepiej kupic z USA albo UK licznik od 2.0t( w bo w polsce z duzym TFT brak) i zmienic tarcze, ja tak zrobiłem.
Do diesla było więcej swego czasu, do 2.0t nie było wogoleJa za licznik do 2.2 dałem 600zł z przesyłka, od auto-czesci z allegro.

Jeśli ktoś jest wciąż zainteresowany wymianą zegarów na te z 7" wyświetlaczem, to polecam skontaktować się z kolegą Epsonix, który oferuje nowe liczniki z legalnego źródła z usługą wymiany. Ja niedawno skorzystałem i jestem bardzo zadowolony. Cena licznika i jego wymiany z programowaniem jest na tyle atrakcyjna, że nie warto szukać jakiś używek i kombinować.
Wymieniłem tarczę zegara z mph na kmh, ale wskazówka nie zgrywa się z prędkością na wyświetlaczu? co trzeba zrobić żeby to dobrze działało?
Wymieniłem tarczę zegara z mph na kmh, ale wskazówka nie zgrywa się z prędkością na wyświetlaczu? co trzeba zrobić żeby to dobrze działało?
Panowie jeśli zdecyduje się na wymienię licznika na nowy, czy przy sprzedaży auta jakiś magik nie będzie mi mógł zarzucic że nowy licznik o to przebieg coś nie tak?