WiemMówię pod kątem zmiany wydechu, nie tylko dyfuzora dla wyglądu.
Wysłane z mojego EVA-L09 przy użyciu Tapatalka
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.
Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.
Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.
WiemMówię pod kątem zmiany wydechu, nie tylko dyfuzora dla wyglądu.
Hmm nie uważacie że manual zawsze lepiej brzmi? Tzn jak jest większa przerwa przy zmianie biegów?
A masz sam końcowy czy środek rura + końcowy?Mam i ja
odebrałem Stelvio z wydechem Ragazzona.
Wrażenia na szybko, piewsze z kilku km i postoju.
Pierwsze najważniejsze - jeśli ktoś liczy na efekt ala A AMG - to nie, tak nie jest. Może MG Motorsport w wersji z aktywnymi klapami jest bliżej tego, ale Ragazzon - nie.
Co nie znaczy że nie jest lepiej. Jest. Na zewnątrz bez porównania, popierduje fajnie, przegazowane i odpuszczone - strzela.
W środku - dobre wyciszenie Stelvio robi swoje. Na N słychać że jest to inna klasa niż seria, ale nie natarczywie. Słychać też opróćz tyłu świst z przodu - powietrze w przelotowej przedniej częsci daje znać o sobie. Przy kreceniu w górne rejony i zmianie biegu strzał z wydechu pewnie fajny na zewnątrz w środku jest bardziej jak uderzenie z tyłu gdzieś.
Na D dochodzi podbicie (u mnie przynajmniej) co razem z tyłem daje już naprawdę duża zmianę i spory "hałas" - ale nawet razem to się nie gryzie i daje efekt.
Podsumowując - nie będę sciemniał, liczyłem na ciut więcej. Jest lepiej, wyraźnie, ale ... Ale.
Pojeżdzę więcej to dam znać jak wrażenia