WiemMówię pod kątem zmiany wydechu, nie tylko dyfuzora dla wyglądu.
Wysłane z mojego EVA-L09 przy użyciu Tapatalka
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
WiemMówię pod kątem zmiany wydechu, nie tylko dyfuzora dla wyglądu.
Hmm nie uważacie że manual zawsze lepiej brzmi? Tzn jak jest większa przerwa przy zmianie biegów?
A masz sam końcowy czy środek rura + końcowy?Mam i ja
odebrałem Stelvio z wydechem Ragazzona.
Wrażenia na szybko, piewsze z kilku km i postoju.
Pierwsze najważniejsze - jeśli ktoś liczy na efekt ala A AMG - to nie, tak nie jest. Może MG Motorsport w wersji z aktywnymi klapami jest bliżej tego, ale Ragazzon - nie.
Co nie znaczy że nie jest lepiej. Jest. Na zewnątrz bez porównania, popierduje fajnie, przegazowane i odpuszczone - strzela.
W środku - dobre wyciszenie Stelvio robi swoje. Na N słychać że jest to inna klasa niż seria, ale nie natarczywie. Słychać też opróćz tyłu świst z przodu - powietrze w przelotowej przedniej częsci daje znać o sobie. Przy kreceniu w górne rejony i zmianie biegu strzał z wydechu pewnie fajny na zewnątrz w środku jest bardziej jak uderzenie z tyłu gdzieś.
Na D dochodzi podbicie (u mnie przynajmniej) co razem z tyłem daje już naprawdę duża zmianę i spory "hałas" - ale nawet razem to się nie gryzie i daje efekt.
Podsumowując - nie będę sciemniał, liczyłem na ciut więcej. Jest lepiej, wyraźnie, ale ... Ale.
Pojeżdzę więcej to dam znać jak wrażenia