Kurynio
Nowy
Jeżeli tak piszesz w dniu montażu, to chyba zaiste dupy nie urywa. Tak samo miałem w dniu zamontowania Ragazzona, ale teraz naprawdę jest ok. Myślę że to skutek, że oczekiwania były zbyt wygórowaneOgólnie jest ok
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Hej Alfaholicy!
Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.
Zachęcamy do:
Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.
Jeżeli tak piszesz w dniu montażu, to chyba zaiste dupy nie urywa. Tak samo miałem w dniu zamontowania Ragazzona, ale teraz naprawdę jest ok. Myślę że to skutek, że oczekiwania były zbyt wygórowaneOgólnie jest ok
Jeżeli tak piszesz w dniu montażu, to chyba zaiste dupy nie urywa. Tak samo miałem w dniu zamontowania Ragazzona, ale teraz naprawdę jest ok. Myślę że to skutek, że oczekiwania były zbyt wygórowane![]()
W ulterze twierdzą że efekt 100% będzie za jakieś 1-2 tys km więc poczekamy zobaczymy.
Ten powyżej to końcowy + środkowy, z zastrzeżeniem, że to to samo auto człowieka z Rzeszowa o którym myślę. Chyba, że ktoś ma identyczne Stelvio z nakładkami![]()
Ty masz tylko końcowy? Ile Cię policzyli za to?
Sam się zastanawiam nad Ulterem jak już Giulię odbiorę![]()
Mniejszym niż ci się wydaje [emoji16]ale jakim kosztem![]()
Za niedlugo Magneti Mareli bedzie mialo wydech z klapami do Giulii/Stelvio, nie wiem czy nie wejdzie to do katalogu akcesoriów AR.